Mokyklinėms prekėms išleidžiama nuo 100 iki 600 Lt

Mokyklinėms prekėms išleidžiama nuo 100 iki 600 Lt

Moksleiviams ir studentams mokslai prasidės kitą savaitę, bet jau rugpjūčio pradžioje jų tėvai, klausydami radijo, žiūrėdami televizorių ar skaitydami spaudą, buvo raginami suskubti įsigyti kuprines ir kitus mokyklinius reikmenis.

Kai kurie tėvai perka internetu, bet didžiuosiuose Klaipėdos prekybos centruose sutikti klaipėdiečiai teigė, kad perkant prekę parduotuvėje galima įsitikinti jos kokybiškumu.

Vienos mokyklinių prekių parduotuvės darbuotoja sakė, jog mokyklinių prekių sezonas prasidėjo sulig rugpjūčio pirmąja diena, tačiau, moters teigimu, pats didžiausias pirkėjų antplūdis buvo mėnesio viduryje.

Pardavėja teigė, kad apsiperkama už įvairiausias sumas, kurios svyruoja nuo 100 iki 600 litų, pati didžiausia apsipirkimo suma buvo už 900 litų, kai už 500 litų nupirkta kuprinė su visais mokykliniais reikmenimis, ir papildomai įsigyti kiti mokykliniai daiktai. Pardavėja taip pat informavo, kad tėvai daugiau dėmesio kreipia į prekės kokybę, nei į šiuo metu vyraujančias madas.

Kitame prekybos centre esančioje parduotuvėje gausu kuprinių. Čia dirbanti pardavėja informavo, kad šiuo metu vyksta akcijos, kuprines galima įsigyti nuo 69 litų.

Brangiausia kuprinė, kuri, pasak moters, labai patogi šiemet į mokyklą išeisiantiems pirmokėliams, kainuoja 149 litus, bet jai taip pat taikomos nuolaidos.

Pasak darbuotojos, pirkėjams svarbus prekės gamintojo ženklas, prekės kokybė, todėl ši parduotuvė sulaukia nemažai pirkėjų. Pardavėja tikino, kad pas juos įsigytų kuprinių gamintojo ženklas įrodo, kad kuprinė tarnaus penkerius metus. Jos manymu, mados principas išlieka, tik jis labiau vyrauja tarp studentų, kurie renkasi įvairias kuprines, krepšius ir mokslams, ir laisvalaikiui.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder