KPPAR organizuoja tris verslo renginius pajūryje

KPPAR organizuoja tris verslo renginius pajūryje

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai (KPPAR) praneša, kad jie šių metų gegužės 31- birželio 2 d. uostamiestyje vienu metu organizuoja tris verslo renginius – tarptautinę Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų parodą, Tarptautinį turizmo verslo forumą bei Tarptautinę verslo kontaktų mugę.

Gegužės 31 – birželio 2 dienomis uostamiestyje, Švyturio arenoje pirmąkart rengiama Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų paroda.

Pagrindinis renginio tikslas - pristatyti Vakarų Lietuvos verslo pasiekimus ir galimybes, supažindinti lankytojus iš Lietuvos ir užsienio su sėkmingai dirbančiomis, konkuruojančiomis bei tuo pat metu kuriančiomis, inovatyviomis maisto pramonės, medienos, energijos, transporto ir logistikos, turizmo įmonėmis, mokslo ir tyrimų institucijomis.

Šiuo metu informacija apie ketinimą pasinaudoti galimybe vienu metu susitikti su Vakarų Lietuvos verslo atstovais siekiant naujų verslo ryšių ir rinkų plėtros gauta iš partnerių Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Švedijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Nyderlanduose, Prancūzijoje, Vokietijoje ir Jungtinėje Karalystėje. Todėl Vakarų Lietuvos verslininkai kviečiami nepraleisti progos ir dalyvauti parodoje, tuo pat metu kartu kuriant ir naują tradiciją. Registracija į parodą jau prasidėjo ir vyks iki balandžio 23 dienos.

Tuo pačiu metu Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai organizuoja dar du renginius verslui – tarptautinį turizmo verslo forumą bei individualius verslininkų susitikimus.

Gegužės 31 d. rengiamo tarptautinio turizmo forumo „Darnaus turizmo plėtra“ tikslas – aptarti ir įvertinti galimybes skatinti turizmą, siekiant vienodo valdžios ir verslo požiūrio į turistų srauto didinimo Vakarų Lietuvoje problemas, rasti būdų išspręsti tas, kurios išsprendžiamos vienodai jas suprantant ir veikiant išvien. Kad padėtį pakeisti galima, patirtimi kviečiami pasidalinti Druskininkų, Ventspilio (Latvija) ir Riugeno (Vokietija) atstovai.

Birželio 1 d. vyksiančios tarptautinės verslo kontaktų mugės metu Lietuvos ir užsienio įmonėms bus surengti individualūs verslo susitikimai pagal įmonių veiklos sritis ir pageidaujamus verslo kontaktus.

Renginiai iš dalies remiami Europos regioninės plėtros fondo lėšomis, todėl įmonėms bus iš dalies dengiamos dalyvavimo parodoje išlaidos, o dalyvauti verslo forume bei verslo kontaktų mugėje bus galima nemokamai.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder