Klaipėdos pramonininkams - naujas vadas

Klaipėdos pramonininkams - naujas vadas

Penktadienį Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) ataskaitinio susirinkimo metu bei minint šios organizacijos įkūrimo 20-metį išrinko naują prezidentą: juo tapo AB "Klaipėdos vanduo" generalinis direktorius Leonas Makūnas. Jis 2 metų kadencijai išrinktas vienbalsiai.

Naujasis KPA prezidentas teigė, kad pirmiausiai stengsis gerinti verslo sąlygas.

"Kai verslo struktūros bando spręsti problemas po vieną, būna sunku, o veikiant per asociaciją reikalai juda greičiau ir lengviau. Taip pat sieksiu, kad kuo daugiau mokytumėmės vieni iš kitų, bus organizuojami įvairūs susitikimai", - dėstė L. Makūnas.

Jo pirmtakas Arūnas Pasvenskas VE.lt teigė, kad vadovaujant organizacijai sunkmečiu labiausiai stengtasi išsaugoti jos narius.

"Kai prasidėjo krizė, būtina buvo išsaugoti asociacijos gyvybingumą. Buvo tam tikrų abejonių, kad įmonės nebegalės likti mūsų organizacijoje, ta narystės finansinė našta nors ir nėra didelė, tačiau ji yra. Visgi tikrai nedaug įmonių išstojo iš KPA, daugiau buvo tokių, kurios prie mūsų prisijungė", - sakė buvęs KPA vadovas.

Kalbėdamas apie naujus iššūkius jis paminėjo, kad blogiausia jau yra praeityje, todėl dabar reikia tik pagauti vėją burėse, naudotis suteiktomis galimybėmis, investuoti bei vystyti eksportą.

Šiuo metu KPA vienija 73 uostamiesčio įmones, kuriose dirba per 12 tūkst. žmonių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder