Klaipėdoje – net trys renginiai, skirti verslui

Klaipėdoje – net trys renginiai, skirti verslui

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai gegužės 31 – birželio 2 dienomis vienu metu Klaipėdoje organizuoja net tris verslo renginius, kuriuos trečiadienį pristatė specialiai surengtoje spaudos konferencijoje.

Renginių serijai startą duos tarptautinė Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų paroda, kuri gegužės 31 dieną prasidės „Švyturio arenoje“. Tris dienas truksiančioje parodoje didelis dėmesys bus skiriamas maisto pramonei, medienos bei kitoms apdirbamosios pramonės sritims, energetikai, transportui, turizmui ir amatams.

Parodoje ketina dalyvauti ne tik Lietuvos verslininkai, tačiau ir svečiai iš Rusijos, Latvijos, Baltarusijos ir net tolimosios Kinijos. Iš viso, pasak organizatorių, užsiregistravo jau virš 100 įmonių.

Parodos metu – kontaktų mugė

Birželio 1 dieną „Švyturio arenoje“ bus surengtas ir kitas verslininkų dėmesio vertas renginys – tarptautinė verslo kontaktų mugė, į kurią sugužės aktyvūs gamintojai bei paslaugų teikėjai iš visos Lietuvos, o taip pat Didžiosios Britanijos ir Vokietijos.

Renginio metu bus pristatytos aktualios užsienio rinkos ir partnerių paieškos galimybės, o patyrę ekspertai kvies į individualius įmonių susitikimus.

Didelis dėmesys turizmui

Prekybos, pramonės ir amatų rūmai neapsiribos renginiais vienintelėje Klaipėdos arenoje. Kol kas dar nepatvirtintoje vietoje gegužės 31 dieną bus surengtas turizmo verslo forumas „Darnaus turizmo plėtra“.

Forumas skirtas aptarti turizmo plėtrą Europos kontekste, įvertinti Vakarų Lietuvos regiono perspektyvas, taip pat susipažinti su turizmo rinkodara. Viso renginio metu bus gvildenamas klausimas, kaip pasiekti kokybiškas turizmo paslaugas ir didinti konkurencingumą.

Kaip teigia patys organizatoriai, plačios tematikos verslo renginiai yra nekomercinio pobūdžio, skirti pagyvinti verslo gyvenimą bei praplėsti matymo ribas. Vienas iš pagrindinių tikslų – suartinti verslą ir valdžią, todėl į vykstančias parodas ir forumus pakviesti ne tik verslininkai, tačiau ir politikai bei įvairių šalių ambasadoriai.

Visi renginių dalyviai bus pakviesti sudalyvauti golfo turnyre Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų taurei laimėti, o stipriausius verslininkus dar pasitiks ir tomis dienomis vyksiantis Pilies džiazo festivalis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder