Kaltų nėra, kenčia piniginė

Kaltų nėra, kenčia piniginė

Klaipėdietė Marta Petrauskienė pakliuvo į keistą istoriją - moteris tikina gavusi sąskaitą už vandens skaitiklį keitusio meistro neva sukeltos avarinės situacijos likvidavimą jos bute.

M. Petrauskienė įsitikinusi, jog neprivalo mokėti už paslaugas, kurių prireikė dėl svetimo žmogaus kaltės.

"Pas mane atėjo žmogus, prisistatė esąs iš įmonės "Klaipėdos vanduo" ir pareiškė, kad namuose reikia pakeisti vandens skaitiklį. Vyriškis ėmėsi darbo, tačiau jau po kelių akimirkų pasakė, kad kilo avarinė situacija ir, nieko nelaukęs, iškvietė avarinę tarnybą", - papasakojo moteris.

Anot jos, prieš ateinant meistrui bute jokios avarinės padėties nebuvo.

"Nei vanduo tekėjo, nei problemų kada buvo kilę. Todėl aiškiau negu aišku - meistras, statydamas skaitiklius, kažką sugadino", - įsitikinusi moteris.

Pensininkė stebėjo, kaip meistro iškviesti remontininkai ir įmonės "Vėtrungės būstas" atstovai tvarko avarijos padarinius. Taip istorija ir būtų pasibaigusi, jei ne M. Petrauskienei atsiųsta sąskaita už atliktus darbus.

"Po mėnesio gavau sąskaitą, kad privalau sumokėti 191 litą "Vėtrungės būstui" ir avarinei tarnybai už paslaugas. Meistras manęs neperspėjo, kad visa tai yra mokama. Juk pats sugadino, todėl pats ir turėtų apmokėti išlaidas. Aš esu pensininkė, neturiu lėšų, jei būčiau žinojusi, kad teks mokėti, būčiau susitvarkiusi pati ar paprašiusi draugiško kaimyno", - guodėsi klaipėdietė.

M. Petrauskienė sakė rašiusi pareiškimą "Vėtrungės būstui", kur nupasakojusi visą situaciją, tačiau jau 3 mėnesius nesulaukianti atsakymo.

"Klaipėdos vandens" atstovai "Vakarų ekspresui" patvirtino, kad M. Petrauskienės bute skaitikliai išties buvo keisti, tačiau esą apsieita be papildomų tarnybų pagalbos ir viskas esą buvo atlikta tvarkingai.

"Vandens skaitiklių keitimas yra nemokamas, todėl šiai moteriai mūsų paslaugos nieko nekainavo, o atliekant darbus jokių pažeidimų neužfiksuota, niekas nebuvo pažeista", - tvirtino įmonės atstovai.

Savo ruožtu "Vėtrungės būstas" neneigė, kad tądien M.Petrauskienės bute trūko šalto vandens vamzdis, tad už jo sutvarkymą gyventojai ir atsiųsta sąskaita.

"Klaipėdos vanduo" savo kaltės neprisiima, o meistro sukelta avarija taip ir lieka neįrodyta. Kaltų nėra, o kenčia mano piniginė", - liūdnai konstatuoja M. Petrauskienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder