"Jamam" pritraukė 7 proc. daugiau pirkėjų nei pernai

"Jamam" pritraukė 7 proc. daugiau pirkėjų nei pernai

Didžiausia Lietuvoje pavasario mažmeninės prekybos nuolaidų akcija "Jamam" į prekybos ir pramogų centrus "Akropolis" gegužės 21-ąją pritraukė 216 tūkst. lankytojų - 7 proc. daugiau nei 2010 m. gegužę, kai "Jamam" apsilankė 203 tūkst. 500 Lietuvos gyventojų ir šalies svečių.

Tradicinės "Jamam" nuolaidų dienos "Akropoliuose" yra didžiausia nuolaidų akcija šalies mažmeninės prekybos rinkoje. Per dvejus metus, nuo 2009 m. pavasario, kai įvyko pirmoji "Jamam", jose apsipirko beveik milijonas žmonių.

"Pirkėjai "Jamam" nuolaidų dieną vertina kaip galimybę įsigyti reikalingų prekių ir kartu sutaupyti. Ši nuolaidų diena jau tapo tradicija ir pirkėjai jai ruošiasi iš anksto - į "Akropolius" didžioji dauguma jų ateina žinodami, ką pirks ir kur", - sako bendrovės "Akropolis LT", valdančios Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių "Akropolius", Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.

"Jamam" akcijos "Akropoliuose" tradiciškai vyksta du kartu per metus - gegužę ir lapkritį. Jų metu prekėms ir paslaugoms prekybos bei pramogų centruose yra suteikiama iki 50 proc. nuolaida.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder