Graibstomos VIP vietos Klaipėdos arenoje

Graibstomos VIP vietos Klaipėdos arenoje

Vakarų Lietuvos įmonių krizė, atrodo, nespaudžia - praėjusią savaitę statomoje Klaipėdos "Švyturio arenoje" pasiūlius išsinuomoti atskirą sporto ir kultūros renginių stebėjimui skirtas VIP ložes, iki šiol beveik pusė jų jau rezervuota.

Kiekvienos iš VIP ložių, kurios užima visą trečią "Švyturio arenos" aukštą, plotas siekia 27-45 kv. m. Vienu metu specialiai pritaikytame kiekvienos ložės balkone renginį gali stebėti nuo 10 iki 20 žmonių.

"Nors prekyba VIP ložėmis dar tik prasidėjo, tačiau įmonių, norinčių turėti išskirtines sporto ir kultūros renginių stebėjimo sąlygas vienintelėje arenoje Vakarų Lietuvoje, susidomėjimas didžiulis - iš 29 VIP ložių beveik pusė jau rezervuota", - sako areną valdančios UAB "Klaipėdos arena" direktorė Jolita Krickė.

Jos teigimu, toks susidomėjimas rodo, jog VIP ložes užsisakiusios vienos didžiausių Lietuvos įmonių  rūpinasi savo verslo poreikiais ir įvairiomis priemonėmis stengiasi suteikti pridėtinę vertę ne tik verslo partneriams bet ir darbuotojams.

"Uostamiesčio arenoje VIP ložes išsipirkusioms įmonėms bus suteikiamos išskirtinės renginių stebėjimo sąlygos. Pagal individualius poreikius savo ložės privačią erdvę įsirengusios įmonės atstovai galės naudotis atskiru įėjimu, išskirtiniu aptarnavimu ir nemokamomis vietomis prie VIP įėjimo esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje", – teigia J. Krickė.

Jos teigimu, dar vienas įmones viliojantis privalumas – galimybė bilietus  į visus arenoje vykstančius renginius, taip pat ir į rugsėjo mėnesį "Švyturio arenoje" vyksiančias Europos krepšinio čempionato varžybas, įsigyti už mažiausią neakcijinę kainą.

"Švyturio arenoje" per ateinančius metus nuo sezono pradžios bus surengta ne mažiau nei 60 renginių. Beveik pusę planuojamų renginių sudarys užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, kiek daugiau nei trečdalį sporto renginiai, likusią dalį – vietinių atlikėjų pasirodymai ir Klaipėdos savivaldybės renginiai.

"Švyturio arenoje" vyksiančiose Europos krepšinio čempionato D grupės varžybose susitiks Slovėnijos, Rusijos, Belgijos, Gruzijos, Bulgarijos ir Ukrainos krepšinio rinktinės.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder