Ginklų pardavėjai konstatuoja prekybos dujiniais pistoletais pagyvėjimą

Ginklų pardavėjai konstatuoja prekybos dujiniais pistoletais pagyvėjimą

Ginklų pardavėjai pastebi, kad prieš kovo 1 d. įsigaliosiančias Ginklų ir šaudmenų kontrolės įstatymo pataisas gyventojai aktyviau nei įprasta perka dujinius pistoletus, kuriems nuo kito mėnesio reikės tokio paties leidimo kaip ir koviniams ginklams, rašo VZ.LT.

"Anksčiau per savaitę parduodavome kokį vieną ginklą, o dabar - po du ar tris per dieną", - sako pardavėjas Rimantas Kurkauskas iš Panevėžyje esančios ginklų parduotuvės "Vollis".

Pasak jo, daugelis pirkėjų teikia pirmenybę pigesniems turkiškiems pistoletams, kainuojantiems nuo 180 Lt iki 250 Lt.

"Mes dar nejaučiame, kad krizė būtų pasibaigusi, bet tam tikras prekybos pagyvėjimas yra. Žmonės dažnai teiraujasi dujinių pistoletų", - sako panevėžietis ginklų parduotuvės "Fauna" savininkas Algirdas Augutis.

Vienos Šiaulių ginklų parduotuvės atstovas tvirtino nepastebėjęs didelių pokyčių. Kauno prekiautojai tvirtino pajutę nedidelį pagyvėjimą. Rokiškyje per dvi savaites nupirkta 15 dujinių ginklų. Tai - rekordas. Vilniaus parduotuvės "Oksalis" pardavėjas Remigijus tvirtino, kad pokyčiai - akivaizdūs: "Anksčiau per savaitę nupirkdavo vos kelis pistoletus. Dabar nėra dienos, kad kelių neparduotume".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder