Daugiabučių gyventojus aptarnaus naujame ir draugiškame biure

Daugiabučių gyventojus aptarnaus naujame ir draugiškame biure

Pastatų priežiūros bendrovė „Mano Būstas“ klientams Klaipėdoje nuo šiol siūlys dar patogesnį aptarnavimą. Įmonių grupei priklausantys daugiabučių administratoriai „Danės būstas“, „Vėtrungės būstas“, „Jūros būstas“ ir „Klaipėdos būstas LT“ įsikūrė naujame biure, strategiškai patogioje vietoje – Kuosų g. 18.

Po vienu stogu – greičiau ir patogiau

Liepos 5 dieną oficialiai atidarytame biure Kuosų g. 18 įsikūrė keturios ilgametės uostamiesčio daugiabučius administruojančios bendrovės: „Danės būstas“, „Vėtrungės būstas“, Jūros būstas“ bei „Klaipėdos būstas LT“. Čia taip pat dirbs ir „Mano Būsto“ įmonių grupės Klaipėdos padalinio administracija. Iki šiol bendrovės klientus aptarnaudavo skirtinguose biuruose.

„Mano būsto“ Klaipėdos regiono vadovė Vaida Žvikienė sako, jog sprendimas pirmiausia priimtas atsižvelgiant į gyventojų lūkesčius ir pageidavimus, tačiau įtakos turėjo ir šiuolaikinės klientų aptarnavimo tendencijos. Vadovės teigimu, augant įmonėms norisi klientus aptarnauti greitai ir patogiai. Taigi į atnaujintą biurą užsukę klaipėdiečiai galės įsitikinti, kad juos aptarnauja rinkoje tendencijas diktuojančios įmonės.   „Kaip ir didžiuosiuose šalies miestuose, Klaipėdoje gyventojai bus aptarnaujami vieno langelio principu. Klientus pasitiks bei konsultuos administratorės, o prireikus – ir vadybininkai, kurie galės suteikti visą informaciją apie kiekvieno iš jų name atliekamus darbus. Biure gyventojai taip pat galės išreikšti savo pageidavimus bei pastabas, į kurias galėsime reaguoti dar operatyviau, nes visi būsime po vienu stogu“, – teigė V. Žvikienė.

Dėmesys – paslaugoms neišeinant iš namų

Biuro atidaryme trečiadienį dalyvavo „Mano Būsto“ generalinis direktorius Vytautas Turonis, įmonės Daugiabučių namų administravimo departamento direktorius Mindaugas Genys, taip pat visi čia įsikūrę darbuotojai – čia biure dirba beveik 50. Sėkmingai dirbančia, darbo vietas kuriančia bei klaipėdiečiams būtinas paslaugas teikiančia įmone su permainomis sveikino miesto meras Vytautas Grubliauskas, vicemerė Judita Simonavičiūtė, ugniagesių ir policijos atstovai. Beje, įmonių kolektyvai šventės proga užsukusius klientus bei kaimynus vaišino firminiais skanumynais.

Svečiai vieni pirmųjų galėjo žvilgterėti ir į dar vieną uostamiesčio daugiabučiams pasiūlytą naujovę – atnaujintus savitarnos portalus. Jau keletą metų administratorių klientai internetu gauna sąskaitas bei jų išklotines, bet kada prisijungę prie asmeninių paskyrų gali susipažinti su namo dokumentacija, balsavimais, apklausomis. Interaktyviai naujuosius portalus pristatęs generalinis direktorius V. Turonis akcentavo, kad nuo šiol klientai svetainėse su klientų aptarnavimo konsultantais gali bendrauti gyvai – susirašinėjimo laukelyje. Taip pat į patogesnę modernizuota visa elektroninė aptarnavimo erdvė. Netrukus klientai galės naudotis ir dar viena naujove – mobiliąja programėle, kuri leis gedimus registruoti tiesiogiai siunčiant nuotrauką į aptarnavimo sistemą.

Įmonė „Mano būstas“ yra daugiabučių namų priežiūros rinkos lyderė Lietuvoje. Aptarnaujamų daugiabučių plotas siekia beveik 10 mln. m², iš jų Klaipėdos regione – apie 1,3 m². Uostamiestyje įmonių grupė yra sukūrusi 360 darbo vietų.

Į naująjį biurą užsukti ir pabendrauti kviečiami visi, norintys išsamios informacijos apie daugiabučių priežiūrą.

Reklama

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder