Arenoje - pirmoji Vakarų Lietuvos verslo paroda

Arenoje - pirmoji Vakarų Lietuvos verslo paroda

Ketvirtadienį, nuo 11 val. Klaipėdos "Švyturio" arenoje atidaroma pirmoji tarptautinė Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų paroda. Joje savo veiklą, gaminius ir paslaugas pristatys svarbiausios uosto ir transporto, gamybos ir paslaugų, turizmo, maisto pramonės, mokslo ir amatų sritims atstovaujančios Vakarų Lietuvos įmonės ir organizacijos.

Lankytojai parodoje galės aplankyti daugiau nei 100 stendų, tarp kurių – ir Latvijos (Liepojos) bei Rusijos (Kaliningrado srities) bendrovių stendai, pabendrauti ne tik su didžiųjų Klaipėdos įmonių atstovais, bet ir amatininkais, turizmo paslaugų įmonėmis. Parodos metu paskanauti savo gaminių kvies maisto produktų gamintojai, bus galima įsigyti ir originalių gaminių.

Paroda gegužės 31 d ir birželio 1 d. veiks nuo 10 iki 19 val., birželio 2 d. (šeštadienį) - p veiks nuo 10 iki 15 val. Įėjimas į parodą moksleiviams, studentams, pensininkams ir neįgaliesiems – nemokamas.

Atidarius parodą viešbučio "Amberton Klaipėda" K-centre nuo 13 val. prasidės ir tarptautinis turizmo verslo forumas, kuriame ketina dalyvauti daugiau kaip 100 Lietuvos ir užsienio įmonių ir organizacijų atstovų. Jo metu numatyta pasikeisti patirtimi bei aptarti klausimus, susijusius su turistų į Vakarų Lietuvą pritraukimo galimybėmis, pasienio turizmo skatinimu ir kt.

Siekiant plėtoti Vakarų Lietuvos įmonių eksportą, kartu rengiama ir tarptautinė verslo kontaktų mugė, kuri vyks birželio 1 d. "Švyturio" arenoje. Joje dalyvaus 24 užsienio įmonės iš Rusijos (Kaliningrado srities, Nižnij Novgorodo), Suomijos, Vokietijos, Armėnijos ir Moldovos bei Kinijos. Su užsienio įmonėmis ketina susitikti daugiau nei 70 Lietuvos įmonių, numatyta surengti daugiau kaip 230 individualių verslo susitikimų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder