Žiniasklaida: "Audi" vadovas išliks savo poste

Žiniasklaida: "Audi" vadovas išliks savo poste

Vokietijos automobilių koncerno "Volkswagen" (VW) padalinio "Audi" generalinis direktorius Rupertas Štadleris (Rupert Stadler) išliks savo poste, nepaisant esminių pertvarkų automobilių grupės vadovybės struktūroje dėl "dyzelinio skandalo". Apie tai penktadienį praneša Vokietijos žurnalas "Auto Motor und Sport".

R. Štadleris buvo svarstomas kaip vienas iš kandidatų, pakeisiančių "Volkswagen" vadovą Martiną Vinterkorną (Martin Winterkorn). Šis atsistatydino rugsėjo 23 dieną, kilus skandalui dėl duomenų apie VW dyzelinių automobilių išmetamo dujų kiekį iškraipymo. Kaip skelbia žurnalas, naujuoju koncerno vadovu taps dabartinis "Porsche" įmonės generalinis direktorius Matijas Miuleris (Matthias Mueller).

"Auto Motor" duomenimis, Jurgenas Štakmanas (Jurgen Stackmann), kitos antrinės VW struktūros, Ispanijos įmonės SEAT, vadovas bus paskirtas naujuoju "Volkswagen" pardavimų skyriaus viršininku ir valdančiosios tarybos nariu. Į J. Štakmano vietą siūloma paskirti dabartinį "Audi" pardavimų skyriaus viršininką Luką di Meo (Luca de Meo).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder