"Volkswagen" vadovas, nepaisant problemų, šiemet prognozuoja žymų verslo augimą

"Volkswagen" vadovas, nepaisant problemų, šiemet prognozuoja žymų verslo augimą

Vokietijos automobilių gamybos koncernas "Volkswagen" šiais metais gali pademonstruoti puikius veiklos rodiklius, nepaisant sunkumų, susijusių su dyzeliniu skandalu, ketvirtadienį pranešė koncerno generalinis direktorius Matijas Miuleris (Matthias Mueller). Apie tai informuoja "Reuters".

Didžiausios Europos automobilių gamintojos išlaidos, skiriamos tiek atskiriems modeliams, tiek visam koncernui, sparčiai mažinamos, sakė M. Miuleris per spaudos konferenciją ketvirtadienį, pakartodamas, kad, jo prognozėmis, veiklos pelnas šiais metais ūgtelės 5-6 proc., praėjusiais metais šis rodiklis padidėjo beveik 6 procentais.

VW pernai patyrė 4,1 mlrd. eurų veiklos nuostolių - didžiausių per visą bendrovės istoriją.

"Suprantame, kad 2016-ieji metai vėl bus gana sunkūs "VW Group", - sakė M. Miuleris, kartu pridurdamas, kad iki 2017 m. pradžios ketinama iš esmės pagerinti vidinį verslo organizavimą ir sustiprinti koncerno produktyvumą. M. Miuleris taip pat pažymėjo, kad sėkmingai kuriama verslo strategija, kurioje bus numatyti tikslai ir prioritetiniai uždaviniai iki 2025 metų, ši strategija turėtų būti paskelbta birželį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder