"Volkswagen AG" augimas Kinijoje smunka iki 10 proc.

"Volkswagen AG" augimas Kinijoje smunka iki 10 proc.

Vokietijos automobilių gamintojos "Volkswagen AG" veiklos apimčių augimas Kinijoje šiais metais smuks nuo 16 iki maždaug 10 proc. dėl 2013 metais pradėtos taupymo strategijos, kurios metu šalyje apribotos gamybos apimtys. Apie tai praneša "Reuters". 

"Volkswagen China" prezidentas Jochemas Haicmanas (Jochem Heizmann) nurodo, kad ribojama gamyba yra vienintelė priežastis, kodėl silpsta bendrieji įmonės rezultatai. Tiesa, Vokietijos gamintoja regione ketina didinti investicijų apimtis apdirbamosios pramonės sektoriuje. 

J. Haicmanas nurodo, kad šiais metais "Volkswagen Group", gaminanti tokių markių kaip "Audi", "Skoda" bei "Porsche" automobilius, iš viso Kinijoje ketina pagaminti 3,6 mln. transporto priemonių - tai sudaro maždaug 10 proc. gamybos Kinijoje apimčių didėjimą. Praėjusiais metais rodiklis buvo 16 proc. 

Dar 2013 metų pabaigoje "Volkswagen" atstovai teigė planuojantys 2014-2018 metais Kinijoje investuoti 18,2 mlrd. eurų ir kasmet regione pagaminamų automobilių kiekį padidinti iki maždaug 4 mln.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder