Vėjas neišbaidė automobilių slalomo entuziastų

Vėjas neišbaidė automobilių slalomo entuziastų

Sekmadienį, ypatingai vėjuotą ir nevasarišką dieną, netoli uostamiesčio esančiame Šimkų kaime, Lietuvos policijos mokyklos ekstremalaus vairavimo aikštelėje įvyko automobilių slalomo pirmenybių "Vakarų slalomas-2010" antrasis "Auremas" taurės etapas.

Ne tik iš Vakarų Lietuvos, bet ir net iš Vilniaus susirinkę 45 ištikimiausi ir aistringiausi automobilių slalomo entuziastai bei nedidelis būrelis žiūrovų, nepabūgusių žvarbaus vėjo, stebėjo, kaip sekasi varžytis dviejose slalomo trasose.

Skirtingos trasų konfigūracijos ne vienam dalyviui "pakišo koją" ir privertė klysti. Tačiau visi laimėjo vieną svarbiausią prizą - įgijo neįkainojamos automobilio vairavimo patirties bei gerų emocijų.

Priekiniais ratais varomų automobilių klasėje (FWD) laimėjo Mindaugas Bumblys su "Honda", antras buvo Kevin Gracholski su "Volkswagen", trečias liko Benediktas Bočkus su "Honda".

RWD (galiniais ratais varomi automobiliai) klasėje visas tris vietas pasidalijo Klaipėdos klubo "Drift Nation" nariai: I vietą laimėjo Edgaras Liepa, II - Andrius Tažys, III - Tomas Ruzgys.

4x4 klasėje nugalėjo svečias iš Vilniaus Leonas Abromaitis, antras buvo Vaidotas Mitkus , trečias liko Vytautas Bendžius. Visi vairavo "Subaru" markės automobilius.

Moterų įskaitoje greičiausia buvo Edita Freimanaitė su "Mitsubishi", II vieta atiteko Vilijai Baltramiejūnienei su "Volkswagen", o III - Audronei Gedminaitei su "Honda".

Jaunimo klasėje nepralenkiamas buvo Vygantas Januškis (17 metų), antroji vieta atiteko Arlandui Padleckiui (13metų), trečias liko Tautvydas Daukšys(17 metų).

Laisvos klasės nugalėtoju tapo Leandras Stulpinas su kartingu, jis aplenkė brolį Elviną Stulpiną, vairuojantį modifikuotą "kartą", o trečią vietą užėmė Gintaras Gestautas su keturračiu.

Bendoje įskaitoje I vietą užėmė Mindaugas Bumblys, II - Leonas Abromaitis, o III - Edgaras Liepa.

Jauniausias varžybų dalyvis - dešimtmetis Augustinas Baltramiejūnas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder