"Toyota" gali atsisakyti investicijų Tailande planų, jei krizė užsitęs

"Toyota" gali atsisakyti investicijų Tailande planų, jei krizė užsitęs

"Toyota Motor Corp" gali pakartotinai svarstyti, ar investuoti 609 mln. JAV dolerių Tailande ar net sumažinti savo gamybos apimtis šalyje, jei politiniai neramumai užsitęs, pirmadienį pranešė Japonijos automobilių gamintojos padalinio Tailande vadovas. Apie tai praneša "Reuters".

"Toyota" šiuo metu yra laikoma didžiausia automobilių gamintoja Tailande, per metus pagaminanti apie 800 tūkst. automobilių. Įmonė planavo per ateinančius trejus ar ketverius metus kasmet didinti savo gamybos apimtis 200 tūkst. transporto priemonių. Deja, dabar nebėra aišku, ar šie planai ir toliau liks galioti, sakė padalinio vadovas Kijoičis Tanada (Kyoichi Tanada) spaudos konferencijoje.

"Gali tekti atšaukti planuojamas naujas investicijas Tailande, jei dabartinė politinė krizė tęsis ir toliau, - sakė K. Tanada. - Politinė situacija gali priversti naujus užsienio investuotojus ieškoti galimybių kitur. Tiems, kurie jau investavo, pavyzdžiui, mūsų įmonė, teks likti. Tačiau nesame tikri, investuosime ir toliau, ar ne".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder