„Tanuki Auto” žengia į Lietuvos rinką

„Tanuki Auto” žengia į Lietuvos rinką

Atėjo metas parduoti automobilį, tačiau neturite nei noro, nei laiko ilgam varginančiam procesui? Visai netrokštate aukoti ilgų valandų, kol pagaliau rasite patikimą pirkėją, kuris sumokės deramą kainą? Tarptautinė kompanija „Tanuki Auto” siūlo skaitmeninėmis technologijomis grįstą sprendimą – kaip pelningai parduoti automobilį per 24 val. ar net greičiau.

„Regitros” duomenimis, iš viso Lietuvoje įregistruota apie 1,5 mln. lengvųjų automobilių, kurių vidutinis amžius siekia ~14,5 metų. Kasdien šalies vidaus rinkoje įvyksta daugiau nei 600 naudotų automobilių pirkimo-pardavimo sandorių. Tuo tarpu naujų įregistruojama bent 6 kartus rečiau.

Kitaip tariant, didžioji dalis šalyje savininkus keičiančių automobilių yra jau „pagyvenę“. Tai reiškia, kad sandoriai dažniausiai vyksta ne gamintojų atstovų salonuose, bet turguose, naudotų automobilių aikštelėse arba gyventojai tiesiog parduoda juos vieni kitiems be tarpininkų.

Pastarasis būdas paprastam vairuotojui yra pats sudėtingiausias, nes reikalauja daug laiko ir energijos. Kita vertus, tokiu būdu žmogui nereikia atiduoti dalies pajamų perpardavinėtojams.

Būtent čia į pagalbą ateina „Tanuki Auto” specialistai, savo darbe sujungę ilgametę prekybos automobiliais patirtį ir naujausias IT technologijas.

Užuot gaišę brangų laiką, tyrinėję rinką ir ruošę skelbimus, svetainėje www.tanukiauto.lt per 1 minutę galite sužinoti automobilio rinkos kainą. Jeigu abi pusės susitars, „Tanuki Auto” nupirks jūsų automobilį per 1 dieną.

Vargsti ir investuoji tik tam, kad…atsisveikintum

Parduoti automobilį – tarsi spragtelti pirštais? Nejuokaukite! Dažnai tai – ilgas ir varginantis procesas, nebent esate patyręs profesionalas ar automobilius keičiate kaip kojines.

Neretam vairuotojui automobilio pardavimas atrodo kaip nervus ir laiką vagiantis užsiėmimas. Turbūt ir jūs pažįstate žmonių, kurie mėnesių mėnesiais atidėlioja automobilio keitimą vien dėl šios priežasties – nenori veltis į pardavinėjimo liūną.

Viskas prasideda dar gerokai prieš skelbimo įdėjimą. Jeigu norite greitai ir už padorią kainą atsisveikinti su dabartiniu automobiliu, ekspertai pataria suremontuoti visus smulkius gedimus, atlikti priklausantį techninį aptarnavimą. Jeigu netrukus laukia techninė apžiūra – geriausia sutvarkyti ir šį reikalą.

Taip pat pravartu išblizginti automobilį – ne tik išorę, bet ir vidų. Didžiausias efektas pasijaus, jei tai padarysite ne jūs su kibiru ir kempine, bet profesionalai specializuotame švaros centre.

Visos tvarkymo ir gražinimo procedūros pareikalaus ne tik daug laiko, kurį galėtumėte skirti šeimai, draugams, hobiams ar naujo automobilio paieškai. Jos gerokai patuštins jūsų piniginę, nors šiuos pinigus taip pat geriau išleistumėte laisvalaikiui ar tam pačiam naujam automobiliui.

Pardavimas gali būti ilgas ir pavojingas

Kitas žingsnis – skelbimas automobilių portaluose. Tačiau prieš tai jūs turėsite išnagrinėti krūvą kitų skelbimų, kad įsigilintumėte į rinką ir nuspręstumėte, kokia kaina yra tinkama jūsų automobiliui. Tuomet – nuotraukos, duomenų suvedimas, aprašymas ir…viskas?

Ne, juk tai tik pati pradžia. Dabar pasipils interesantų skambučiai su klausimais ir kvietimais parodyti automobilį gyvai. Kai kurie užbers užklausomis ir pastebėjimais, kiti kabinėsis prie smulkmenų, treti bandys nusiderėti trečdalį kainos. Susitikimai su potencialiais pirkėjais gali netgi būti pavojingi – atokiose aikštelėse, tamsiu paros metu, su pirmąkart gyvenime matomais žmonėmis.

Pardavimo etapas dažnai užtrunka kelias savaites ar net mėnesius. Į įtarų klausimą: „tai kodėl parduodat?” gali tekti atsakyti dešimtis kartų, bet rezultatą nebūtinai pasieksite. Nemaža tikimybė, kad galiausiai, išvargę ir nusivylę dėl ilgo proceso, parduosite automobilį gerokai pigiau nei jis vertas. Svarbiausia, kad nepakliūtumėte į sukčių rankas ir neliktumėte be nieko – ne tik be pinigų, bet ir be automobilio.

Parduokite per 24 val.

Tačiau ne viskas turi būti taip sudėtinga ir trukti taip ilgai. Daugiau nei 15-oje šalių veikianti kompanija „Tanuki Auto” siūlo patogų ir vartotojui draugišką sprendimą, kaip parduoti savo automobilį greitai ir be rūpesčių.

Atėjęs į svetainę www.tanukiauto.lt vartotojas įveda automobilio VIN kodą – 17 simbolių identifikacinį numerį, randamą ant kėbulo arba mašinos dokumentuose. Sistemos algoritmas per 1 minutę atpažįsta automobilį, išanalizuoja duomenų bazėse turimą informaciją ir sugeneruoja savo vertinimą – kokia yra preliminari mašinos kaina.

Netrukus su savininku susisiekia „Tanuki Auto” specialistas ir pateikia konkretų pirkimo pasiūlymą. Įprastu atveju sandoris įvyksta per parą – pardavėjas per 24 val. gauna pinigus jam patogiu būdu: į banko sąskaitą arba grynaisiais.

„Mūsų komandą sudaro patyrę, dešimtmečius dirbantys naudotų automobilių ekspertai, todėl esame sukaupę neįkainojamos patirties, kaip kuo tiksliau įvertinti automobilio vertę ir sklandžiai atlikti visą pirkimo-pardavimo procesą. Tačiau čia nesustojome. Pas mus dirba talentingi IT specialistai, kurie sukūrė ir nuolat tobulina algoritmą, padedantį mums kuo efektyviau atlikti visus darbus. Būtent tai mus išskiria iš konkurentų, padeda sumažinti kaštus ir leidžia dažnu atveju pasiūlyti geriausią kainą ir aptarnavimą klientui”, –pasakoja „TanukiAuto” atstovai.

Įmonę domina visų gamintojų ir tipų automobiliai. Dažniausiai jų būklė nėra svarbi. www.tanukiauto.lt dirba visą parą, be jokių pertraukų, taigi galite atlikti sandorį net per išeigines ir šventines dienas. Kitaip tariant, jeigu apsispręsite parduoti savo automobilį, jums net nereikės laukti pirmadienio.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder