"Renault": po rekordinių 2015 metų įmonės pardavimai augs ir toliau

"Renault": po rekordinių 2015 metų įmonės pardavimai augs ir toliau

Pasauliniai automobilių bendrovės "Renault" pardavimai 2015 metais išaugo 3,3 proc., tam įtakos daugiausia turėjo naujų modelių gamyba, leidusi Prancūzijos automobilių gamintojai užkariauti didelę dalį atsigaunančioje Europos rinkoje ir išsilaikyti besivystančiose šalyse, informuoja "Reuters".

Kaip pirmadienį praneša bendrovė, "Renault" pardavimai pernai padidėjo iki rekordinio lygio, 2,8 mln. automobilių.

Pardavimus padidinti visuose regionuose bendrovė planuoja ir šiais metais, atsižvelgdama į tai, kad automobilių paklausa pasaulinėje rinkoje, kaip skelbia prognozės, padidės 1-2 proc., teigiama pranešime.

"Mūsų pardavimų augimas 2016 metais paspartės, ir mes pagerinsime pozicijas visuose savo regionuose", - pareiškė Tjeris Koskas (Thierry Koskas), vadovaujantis "Renault" elektromobilių gamybos padaliniui.

Automobilių grupės pardavimai Europoje 2015 metais išaugo 10,2 proc., nors ekonomistai prognozavo 9,4 proc. prieaugį. Tokių rodiklių pavyko pasiekti dėl didelės visureigių "Kadjar" ir "Captur" sėkmės Europoje, informuoja "Reuters".

Tuo tarpu "Renault" pardavimai Pietų Amerikoje ir Eurazijos regione sumažėjo atitinkamai 14,8 proc. ir 8,6 proc. dėl silpnesnės paklausos šiose rinkose.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder