Pristatytas įspūdingasis "Grandland X" visureigis

Pristatytas įspūdingasis "Grandland X" visureigis

Ketvirtadienį Klaipėdos "Armi salone" įvyko iškilminga naujausio "Opel Grandland X" automobilio pristatymas, kuriame gausiai susirinkę svečiai spinduliavo gera nuotaika ir netgi turėjo galimybę patys išbandyti naują visureigį.

Gera nuotaika

"7 - 17" - toks šių metų "Opel" šūkis. Šiemet "Opel" planavo pristatyti septynis naujus modelius, todėl visus pristatymus vainikavo naujasis "Grandland X" visureigis.

"Pastaruoju metu rinkoje pasirodė daug "Opel" automobilių, todėl tuo džiaugiamės. Esame patenkinti, kad savo klientams galime pasiūlyti kažką naujo. "Opel" automobilius renkasi vis daugiau žmonių, nes yra puikus kainos ir kokybės santykis", - sakė "Armi serviso" direktorius Kęstutis Lingys.

"Opel" automobiliams prijaučiantys svečiai jaukiame "Armi serviso" salone laukė, kada bus nuleista naująjį automobilį slepianti uždanga. O iki tol vieni su kitais diskutavo apie visureigį ir jo ypatybes.

Prieš uždangos nuleidimą svečiams buvo parodytas vaizdinis "Grandland X" visureigo pristatymas.

Vaizdinis visureigio pristatymas atrodė įspūdingai, tačiau dar įspūdingiau atrodė pats automobilis. Sulaukę uždangos nuleidimo, visi susirinkusieji išvydo blizgantį raudonos spalvos "Grandland X".

Tačiau tai nebuvo vienintelė "Armi salono" staigmena. Kol visi grožėjosi naujuoju "Opel" šedevru, pro pagrindines duris įvažiavo dar vienas naujas "Grandland X" visureigis.

Svečiai galėjo abu visureigius apžiūrėti ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus. Renginio dalyviai vienas po kito sėdo prie vairo ir tyrinėjo visas transporto priemonės funkcijas. Kai kurie nepraleido progos prie automobilio nusifotografuoti.

PRISTATYMAS. "Armi salono" atstovai ir svečiai nestokojo geros nuotaikos "Opel Grandland X" visureigio pristatyme. Organizatorių nuotr.

"Grandland X" suartino nepažįstamus žmones - svečiai vienas su kitu dalijosi įspūdžiais, todėl nuostabaus renginio atmosfera tapo dar šiltesnė ir jaukesnė.

"Armi servisas" savo lankytojams paruošė ir daugiau staigmenų - koncertą bei dovanų. Išskirtinėmis buvo apdovanoti svečiai dalyvavę žaidime. Tačiau be "Opel" dovanėlių neliko nė vieno.

"Grandland X" - išskirtinis visureigis

Naujasis "Opel" produktas "Grandland X" - dinamiškas ir kompaktiškas. Modelis - sportiško stiliaus, turi ryškius kontūrus ir yra itin erdvus. Visureigyje įrengta aukštesnė sėdėjimo pozicija, todėl taip pagerintas matomumas.

Visureigio ratai idealiai sukimba su kelio danga. Jame įrengti LED priekiniai dienos ir galiniai žibintai. Visa tai neabejotinai leis "Opel" automobiliui tapti rimtu konkurentu sparčiai augančiame SUV segmente.

Tai jau trečiasis "Opel X" šeimos narys. Anksčiau rinkoje pasirodė "Opel Crossland X" ir geriausiai parduodamas "Opel Mokka X". Naujojo "Grandland X" kėbulas ilgesnis 20 cm.

"Grandland X" visureigyje - daugybė funkcijų. Įmontuota kamera padeda veikti išvažiavimo iš eismo juostos įspėjimo ir kelio ženklų atpažinimo sistemoms. Automobilyje yra ir išmani pastovaus greičio palaikymo sistema, "R 4.0" radijas su "Bluetooth" laisvų rankų įranga.

Pradiniame variante siūlomi du ekonomiški varikliai. Abu gali būti derinami su modernia šešių laipsnių mechanine ar automatine pavarų dėžėmis.

"Grandland X" salonas spinduliuoja kokybe - patogi centrinė konsolė su jutikliniu ekranu. Išskirtinumo suteikia aukščiausios kokybės interjero medžiagos. Galima pasirinkti panoraminį stoglangį. Erdvi ir bagažinė - 514 l tūris. Naujasis "Opel Grandland X" siūlomas už itin patrauklią kainą - nuo 18 957 eurų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder