Polaidžio vanduo ima semti Smiltynės-Nidos kelią

Polaidžio vanduo ima semti Smiltynės-Nidos kelią

Pagrindinių kelių dangos sekmadienį šlapios arba drėgnos, eismo sąlygos šiuose keliuose neblogos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Rajoninių kelių dangos įvairios: yra padengtų patižusiu sniegu, visai be sniego, provėžotų ar vietomis apledėjusių. Važiavimo sąlygos šiuose keliuose yra permainingos ir vietomis sudėtingos.

Kelininkai praneša, kad polaidžio vanduo pradeda semti kelio Smiltynė-Nida ruožą nuo 41 iki 43 kilometro. Kol kas apsemti tik važiuojamosios dalies kraštai. Šioje vietoje greitis ribojamas iki 50 km/val.

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Šilutė-Rusnė 7-ajame km esantis 400 m ilgio ruožas. Vandens gylis siekia 15 cm, todėl automobiliai nebekeliami, nes apsemtu ruožu gali važiuoti patys. Šiame rajone taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami dvylikos rajoninių kelių ruožai, iš viso - 27,33 km. Vandens gylis - nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai, iš viso - 41,2 km. Vandens gylis siekia nuo 65 iki 110 cm.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder