Po vienu stogu - trijų markių nauji automobiliai

Po vienu stogu - trijų markių nauji automobiliai

Įmonių grupei "Modus" priklausanti oficiali BMW ir MINI atstovė Lietuvoje bendrovė "Krasta auto" ir įgaliotoji "Fiat" bei "Alfa Romeo" atstovė Baltijos šalims bendrovė "Autobrava" Klaipėdoje atidarė naują saloną bei autorizuotą aptarnavimo centrą Šilutės plente.

Atstovybę uostamiestyje turėjusios įmonės persikėlė į modernesnes ir dvigubai erdvesnes patalpas, kuriose, pasak "Krasta auto" vadovės Astos Bagdonavičienės, savo klientams visoje Vakarų Lietuvoje pasiūlys didesnį nei iki šiol naujų BMW automobilių pasirinkimą bei aukščiausio lygio techninį aptarnavimą.

Su naujojo salono ir autorizuoto aptarnavimo centro atidarymu Klaipėdoje ambicingus įmonės planus sieja ir "Autobrava" vadovas Linas Paulauskas.

"Džiaugiamės galėdami prisidėti prie viso regiono augimo ir tikimės, kad šiais metais Klaipėdoje bus parduota ne mažiau dešimtadalio visų "Fiat" automobilių. Naujasis salonas tai ne tik naujos patalpos ir automobiliai - nuo šiol visi "Fiat" vairuotojai kartu gaus ir aukšto lygio techninį aptarnavimą", - sako jis.

Abiejų bendrovių investicijos į 1 500 kv. metrų ploto saloną siekė apie 700 tūkst. litų. Čia dirbs pagal koncernų "BMW Group" ir "Fiat Group Automobiles" standartus apmokyta 15 kvalifikuotų specialistų komanda.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder