"Mitsubishi Motors" į gamyklą Indonezijoje investuos 600 mln. dolerių

"Mitsubishi Motors" į gamyklą Indonezijoje investuos 600 mln. dolerių

Japonijos automobilių gamintoja "Mitsubishi Motors Corp" ketina investuoti 600 mln. JAV dolerių ir steigti Indonezijoje savo pirmąją nedidelių krovininių automobilių gamyklą. Taip norima patenkinti šalyje didelę "Mitsubishi" produkcijos paklausą ir paprasčiau eksportuoti į kitas Azijos rinkas, praneša "Reuters".

Nedideli prekėms ar keleiviams vežti naudojami automobiliai sudaro daugiau nei 50 proc. iš visų 1,23 mln. Indonezijoje 2013 metais parduotų automobilių.

Tikimasi, kad naujosios gamyklos veikla bus pradėta jau 2017 metais ir padės "Mitsubishi Motors" didinti Indonezijoje pagaminamų automobilių apimtis nuo 160 tūkst. per metus pagaminamų šiuo metu padidinti iki 240 tūkst. Tokią informaciją įmonės generalinis direktorius Osamu Masukas (Osamu Masuko) pranešė žiniasklaidai antradienį.

Per metus į kitas rinkas, daugiausiai į Tailandą, Filipinus ar Vietnamą, "Mitsubishi Motors" planuoja eksportuoti apie 20 tūkst. nedidelių krovininių automobilių. Beje, Japonijoje tokių transporto priemonių gaminti neplanuojama.

"Japonijoje sunku kelti pardavimų vidaus rinkoje apimtis, nes mūsų populiarumas čia mąžta kiekvienais metais, - nurodo O. Masukas. - Tuo tarpu Indonezijoje (automobilių) kiekiai ir toliau kasmet didėja, todėl ateityje šalies rinka tik augs".

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder