Klaipėdos eismas: naujovės - jau čia pat

Klaipėdos eismas: naujovės - jau čia pat

Penktadienis yra paskutinė diena, kuomet uostamiesčio vairuotojai dar gali važinėtis naudodamiesi senais įpročiais. Juos teks pakeisti, kai ateinantį vidurnaktį bus nutrauktas eismas Pilies tiltu - tada pervažiuoti iš pietinės miesto dalies į šiaurinę ar atvirkščiai bus galima tik Mokyklos gatvės tiltu arba keliu Klaipėda-Liepoja.

Pirmieji pokyčių ženklai - tiesiogine ir perkeltine prasme - atsirado dar praėjusios savaitės pabaigoje, kuomet ant Mokyklos gatvės tilto ir viaduko vietoje keturių eismo juostų buvo padarytos penkios. Trim iš jų galima važiuoti Liepų gatvės link, dviem - Sendvario žiedo link.

Dar viena naujiena (kai kuriems netikėtai, nors prieš tai žiniasklaidos skelbta jau ne kartą) šįryt pastebėta Minijos, Pilies, Sausio 15-osios bei Galinio Pylimo gatvių sankirtoje - čia vėl, kaip ir prieš daugelį metų, ėmė funkcionuoti žiedinė sankryža.

Nemažai vairuotojų, šiandien atvažiuojančių iki šios sankryžos, iš nuostabos net išplečia akis, kai kurie tiesiog pasimeta - nebežino, kaip važiuoti toliau.

Galima prognozuoti, kad nuo ateinančio pirmadienio - pirmosios darbo dienos įsigaliojus naujai važiavimo per miestą tvarkai - lengva nebus.

Ypač didelių problemų kils, jei Šilutės plente ar Mokyklos gatvėje, kuri taps kone pagrindine kelionės išilgai Klaipėdos arterija - įvyks avarija. Tą parodė jau šis rytas, kuomet, Sendvario žiede įvykus techninei avarijai, iki pat tilto buvo užkimšta visa Mokyklos gatvė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder