Kaip patogiau važiuoti į kapines per Vėlines

Kaip patogiau važiuoti į kapines per Vėlines

Transporto organizatoriai iš patirties žino, kad lapkričio 1 dieną miesto autobusais per vieną valandą į Lėbartų kapines ir atgal pervežama apytikriai 1 800 keleivių.

Pervežti tokį kiekį žmonių prireikia apie 600 lengvųjų automobilių. Šešis šimtus keleivių galima pervežti šešias autobusais - arba 200 lengvųjų automobilių, kuriems pastatyti reikia apie 1 200 m statymo vietos.

Siekiantiems taupyti laiką ir lėšas siūloma naudotis visuomeniniu transportu, kuriam šiais metais bus skirtas ypatingas dėmesys.

Individualių transporto priemonių eismas Joniškės gatve iš Mokyklos gatvės pusės bus draudžiamas. Šia kryptimi judės tik visuomeninis transportas.

Automobilių vairuotojai, važiuojantys į Joniškės kapines iš pietinės miesto dalies, turėtų važiuoti Vilniaus plentu, Klaipėdos – Palangos keliu, Klemiškės arba Liepų gatve į Joniškio gatvę.

Automobilių vairuotojai, važiuojantys į Joniškės kapines iš šiaurinės miesto dalies, turėtų važiuoti Liepų gatve ir sukti į Joniškės gatvę.

Siekiant išvengti transporto grūsčių, lapkričio 1 d. bus ribojamas individualaus transporto eismas nuo viaduko (Rimkų gatvės ir Palangos–Šilutės plento) link Lėbartų kapinių. Autobusai kursuos įprastu maršrutu bei kursuos papildomais 99 ("Jūrininkų – Joniškės“), 111 ("Geležinkelio st. – Lėbartai“) ir 117 ("Miesto ligoninė – Lėbartai“) maršrutais.

Automobilių vairuotojai, važiuojantys į Lėbartų kapines, galės nuvažiuoti maršrutais:

1. Kiškėnai - Lėbartų kapinės;

2. Dovilai - Lėbartų kapinės;

3. Šernai – Lėbartų kapinės;

4. Rimkai - Lėbartų kapinės;

5. Šilutės pl. (kryptis "Sąvartynas“... Šernai)- Lėbartų kapinės.

Apribojant automobilių sustojimą bus pastatyti laikini kelio ženklai ir budės policijos pareigūnai. Prašome vairuotojų būti itin dėmesingais ir mandagiais bei laikytis laikinų kelio ženklų reikalavimų, eismo reguliuotojų nurodymų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder