Japonų "Nissan" ir "Honda" pardavimai spalį atsigauna JAV rinkoje

Japonų "Nissan" ir "Honda" pardavimai spalį atsigauna JAV rinkoje

Japonijos automobilių gamintojos "Nissan Motor Co" ir "Honda Motor Co" pirmadienį pranešė apie rekordinius pardavimus spalį Jungtinių Valstijų rinkoje. Itin paklausūs praėjusį mėnesį tapo visureigių tipo automobiliai. Apie tai praneša naujienų agentūra "Reuters". 

Transporto rinkos ekspertai mano, kad didžiųjų automobilių gamintojų pardavimai šalies rinkoje šių metų spalį pakils 6 proc. daugiau nei buvo registruota tą patį 2013-ųjų metų mėnesį. 

Iš viso "Nissan Motor" pardavimai pakilo iki 13,3 proc. ir pasiekė kiek daugiau nei 103,1 tūkst. transporto priemonių. Analitikai tikėjosi, kad rodiklis sudarys 11 proc. Pagrindinių "Nissan" markių pardavimų apimtys suaktyvėjo 15 proc., tuo tarpu antrinės jos prabangių automobilių gamintojos "Infiniti" pardavimai smuktelėjo 1,2 proc. 

"Nissan Rogue" visureigių pardavimai suaktyvėjo 14 proc. ir pasiekė beveik 14,7 tūkst. transporto priemonių. Nedidelių "Sentra" automobilių pardavimai savo ruožtu kilstelėjo net 56 proc., iki 13,12 tūkst. 

Konkurentė "Honda" teigia, kad jos pardavimų apimtys spalį padidėjo 5,8 proc. Tiesa, analitikai tikėjosi 8 proc. pasieksiančio rodiklio. 

Populiariausiu šios transporto priemonių gamintojos parduodamu modeliu tapo visureigis CR-V - jo paklausa pakilo 30 proc. ir pasiekė 29,25 tūkst.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder