Į degalines - su litu ir vainiku

Į degalines - su litu ir vainiku

Sekmadienį didžiųjų miestų degalinėse turėtų nusidriekti klientų eilės - vairuotojai vėl rengia akciją, kurios metu pilsis kuro už vieną litą. Šįkart aukštomis kainomis nepatenkinti žmonės atsiveš ir laidotuvių vainikus.

Tai siekiama dar kartą atkreipti visuomenės ir valdžios dėmesį į itin aukštas degalų kainas Lietuvoje.

Akcija, kurios metu vairuotojai pylėsi degalų už litą, vyko gegužės 2-ąją, tačiau jos sumanytojai teigia, jog per dvi savaites niekas nepasikeitė: akcizas kurui išlieka aukščiausias, mokesčiai nemažinami, didmenininkų darbas toliau nekontroliuojamas.
Dėl to šį savaitgalį akcijos rengėjai - "Audi" klubas - vairuotojus kviečia į pakartotinę akciją didžiųjų šalies miestų degalinėse.

Tikimasi, kad šįkart susirinks daugiau vairuotojų ir akcija truks ilgiau. Dalyviai taip pat kviečiami atsivežti laidotuvių vainikus, kurie bus skirti neveiksniems ir pažadų netesintiems šalies  politikams, Seimui. Vainikai simbolizuos jų, kaip valdžios "dievų" moralinį laidojimą.
Vėliau vainikai bus sukrauti į vieną automobilį ir bus nuvežti prie Seimo.

Tikimasi, jog akcijoje dalyvaus ne tik įvairių auto klubų nariai, bet ir įvairios organizacijos, piliečių grupės, profesinės sąjungos ir kiti.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder