"Honda" pirmauja patikimiausių automobilių gamintojų reitinge Britanijoje

"Honda" pirmauja patikimiausių automobilių gamintojų reitinge Britanijoje

Didžiojoje Britanijoje sudarytas patikimiausių automobilių, eksploatuojamų nuo trejų iki aštuonerių metų, sąrašas. Jame aštuonerius metus iš eilės pirmauja Japonijos kompanija "Honda", informuoja whatcr.com. Britų ekspertai apklausė 50 tūkst. automobilių savininkų.

Iš viso reitinge - 38 pasaulio automobilių pramonės atstovai. Bet jau aštuonerius metus pirmąsias pozicijas šiame sąraše išlaiko "Honda". Azijos prekės ženklo įmonės užima daugiausia pozicijų pirmajame dešimtuke. Antroji vieta reitinge atiteko "Suzuki", trečioji - "Hyundai".

Ketvirtąją patikimiausių automobilių sąrašo vietą užėmė "Subaru", penktąją - "Toyota". "Lexus", "Mitsubishi" ir "Mazda" užėmė atitinkamai 6-ąją, 8-ąją ir 10-ąją pozicijas.

Konkuruoti su Rytų regiono prekių ženklais dėl patikimumo ir patekti dešimtuką įstengė tik JAV gamintojos "Chevrolet" ir "Ford".

Aukščiausio įvertinimo susilaukė "Mitsubishi Lancer" ir "Vauxhall Agila". Šie modeliai ne tik patikimi, bet ir ekonomiški, kai tenka juos remontuoti.

Paskutiniąsias tris reitingo pozicijas užėmė "Porsche" (36-oji vieta), "Land Rover" (37) ir "Bentley" (38). Toks šių prekės ženklų įvertinimas paaiškinamas tuo, kad šių prestižinių automobilių remontui tenka pakloti didžiules sumas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder