"General Motors" pardavimų apimtys rugpjūtį sumenko

"General Motors" pardavimų apimtys rugpjūtį sumenko

Jungtinių Valstijų automobilių gamintoja "General Motors Co" (GM) pirmadienį pranešė, kad Kinijoje jos pardavimų apimtys rugpjūtį sumenko stipriausiai per pastaruosius penkis mėnesius. Šiame regione, laikomame didžiausia pasaulyje automobilių rinka, bendrovė susiduria su didėjančiu ekonominiu nuosmukiu. Apie tai praneša "Reuters".

GM ir jos partnerių transporto priemonių pardavimai nuo 2014 iki 2015 metų rugpjūčio sumenko 4,8 proc. Apie mažėjančias šiuo laikotarpiu prekybos apimtis kalbėjo ir "Ford Motor Co" bei "Nissan Motor Co".

Visai kitokią statistiką regione pateikia "Toyota Motor Corp", "Honda Motor Co" ir "Mercedes" gaminanti Vokietijos "Daimler AG".

"Mercedes" Kinijoje pateikė atnaujintus savo modelius, todėl jos parduotų transporto priemonių apimtys praėjusį mėnesį kilstelėjo 53,1 proc. Taip pat per praėjusius metus "Honda" ir "Toyota" pristatė populiarius savo visureigius - įmonė "IHS Automotive" prognozuoja, kad šis rinkos segmentas šiemet kils daugiau kaip 20 proc., nors automobilių pardavimo rinkose ir juntamas sulėtėjimas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder