"Fiat" automobiliai beveik po 30 metų pertraukos sugrįžta į Jungtinių Valstijų rinką

"Fiat" automobiliai beveik po 30 metų pertraukos sugrįžta į Jungtinių Valstijų rinką

Italijos automobilių gamintoja "Fiat" sugrįžta į Jungtinių Valstijų rinką, kurią paliko beveik prieš 30 metų. Šįkart "Fiat" tikisi nemažos sėkmės, trečiadienį pareiškė kompanijos atstovai.

"Fiat" sudarė sutartis su daugiau nei 130 platintojų 39-iose valstijose. Daugiausia lūkesčių kompanija sieja su kompaktiškiausiu modeliu "Fiat 500". Automobilio pradinė kaina - 15 tūkst. dolerių, tai yra 5 tūkst. mažiau už "Mini Cooper", artimiausio konkurento, kainą. "Fiat 500" gaminamas "Chrysler" įmonėse, jame yra šiuolaikiškas keturių cilindrų variklis, kuriuo itin didžiuojasi kompanijos atstovai.

Kitais metais bus pristatytas "Fiat 500" kabrioletas. Modelis labai populiarus Europoje, kur 2008 metais buvo pripažintas Metų automobiliu. Šiaurės Amerikos versija buvo trečiadienį pristatyta žurnalistams per automobilių parodą Los Andžele, kuri lankytojams bus atverta lapkričio 19 dieną.

Vietos ekspertai nekantriai laukia Italijos kompanijos sugrįžtant į JAV rinką, iš kurios ji buvo išstumta 1983 metais: tada "Fiat" markės pavadinimą amerikiečiai iššifruodavo "Fix it Again, Tony" ("Taisyk dar kartą, Toni"), taip užsimindami apie amžinas problemas dėl automobilių kokybės.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder