Dažniausiai JAV parduodami automobiliai

Dažniausiai JAV parduodami automobiliai

Paaiškėjo 11 Jungtinėse Amerikos Valstijose perkamiausių automobilių modelių: statistiškai vienas iš keturių automobilių, nuperkamų salone, priklauso šiam sąrašui, praneša "Bloomberg".

Yra automobilių su autonominio vairavimo sistemomis, kosminio stiliaus mikroautobusų ir elektra varomų "Dream Cruiser", tačiau, bėgant metams, pirkėjų skonis išlieka nepakitęs.

Šį sąrašą galima pavadinti "100 sekundžių klubu": bent vienas iš šių 11 modelių įsigyjamas kas 100 sekundžių. "Nissan Rogue" tik per plauką pateko į sąrašą, nes jis įsigyjamas kas 98 sekundės, o "Ford Escape" į sąrašą nepateko, nes modelį nuperka tik kas 101 sekundė.

Tokiu būdu "Ford F-150" įsigyjamas kas 39,7 sekundės, "Chevrolet Silverado" (55,6), "Ram" pikapas (65,6), "Toyota Camry" (79,6), "Toyota Corolla" (81,9), "Honda Civic" (83,4), "Honda CR-V" (89,8), "Toyota RAV4" (90,9), "Honda Accord" (91,5), "Nissan Altima" (97,9), "Nissan Rogue" (98).

Vienetų pardavimai tik iš dalies susiję su pelnu, bet šie "100 sekundžių klubo" nariai atskleidžia tris stebinančius šių dienų automobilių verslo ypatumus:

1. Automobilių pirkėjai tampa konservatyvesni. Sausio-rugsėjo mėnesiais šių 11 modelių pardavimai išaugo 2,8 proc., palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu. Seniau buvęs prestižo išraiška, dabar automobilis tapo praktišku pirkiniu.

2. Sedanas - ne praeitis. Penki iš 11 sąrašo modelių yra senoviško stiliaus automobiliai: su keturiomis durelėmis, netinkami važinėtis uolėtais laukais. Sąraše - vos keturi visureigiai.

3. Beveik visiems pirkėjams automobilis yra didelis pirkinys, todėl svarbu jaustis užtikrintam savo sprendimu. "Honda" teikia reikiamą saugumą. Tik vienas "Ford" modelis, F-150, pateko į sąrašą, tačiau puikuojasi jo viršūnėje.

Vos tik pirkėjai sulėtins pirkimų greitį, automobilių gamintojams svarbiausia bus siūlyti tuos modelius, kuriuos galima rinktis be ilgų apmąstymų. Vadinasi, "100 sekundžių klubas" taps dar svarbesnis nei iki šiol.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder