BMW veiklos pelnas auga dėl pelningų visureigių pardavimų

BMW veiklos pelnas auga dėl pelningų visureigių pardavimų

Vokietijos automobilių gamintoja BMW trečiadienį pranešė pasiekusi geresnį, nei tikėtasi, veiklos pelną. Ypač daug įtakos statistikai turėjo suaktyvėję pelningi visureigių pardavimai. Apie tai praneša "Reuters".

Nurodoma, kad grupės ikimokestinis pelnas padidėjo iki 9,59 mlrd. eurų. "Reuters" apklaustų analitikų prognozėse buvo tikimasi, kad rodiklis sieks maždaug 9,55 mlrd. eurų. BMW ir "Mini" prekės ženklams priklausančių automobilių gamintojos veiklos pelno marža siekia 9,2 proc.

Dar pernai BMW išlaikė didžiausios pasaulyje prabangių automobilių gamintojos titulą, buvo parduota 1,91 mln. BMW markės transporto priemonių, t. y. ankstesnių metų rezultatus aplenkė 5,2 proc. Miunchene įsikūrusi bendrovė jau vienuoliktus metus iš eilės išlaiko šį titulą.

Generalinis įmonės direktorius Haraldas Kriugeris (Harald Krueger) nurodė, kad bendrovė ir toliau sieks didinti savo pardavimų apimtis.

"Ir vėl norime 2016-aisiais pasiekti naują pardavimų apimčių rekordą, pardavimų apimtys turėtų būti kiek didesnės nei pernai", - teigiama jo trečiadienį paviešintame pranešime.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder