BMW kokybė privertė pensininką griebtis ginklo

BMW kokybė privertė pensininką griebtis ginklo

Paaiškėjo netoli Paryžiaus esančiame Montigny-le-Bretonneux mieste įsikūrusio BMW salono užgrobėjo motyvai. Pasirodo, jog garbaus amžiaus prancūzas buvo nepatenkintas... savo automobilio kokybe.

Priminsime, jog pirmadienio popietę į BMW saloną minėtame mieste užėjo pagyvenęs vyriškis. Išsitraukęs ginklą jis dukart šovė į orą, po to įkaitu paėmė jauną administratorę. Kitiems salono darbuotojams pavyko pabėgti.

Kol vyko jų iškviesta policija, užgrobėjas pabandė padegti pastatą, tačiau to padaryti nepavyko. Galų gale po derybų su pareigūnais vyriškis jiems pasidavė.

Dabar paaiškėjo, jog pensininką į saloną atvedė čia pirkto BMW problemos. Ir ne pirmą kartą - per pastaruosius kelerius metus išsiaiškinti su bavarų automobilių gamintojų atstovais jis bandė tris kartus.

Dar 2003 metais "teroristas" pabandė susideginti šalia BMW centro, kuriame jis ir pirko mašiną. Po trejų metų žmogus nusamdė du asmenis, kad šie padėtų iš BMW atstovų "išmušti" 20 tūkst. eurų.

"Tai - paprastas klientas, skundęsis tuo, kad jo BMW yra su gedimais, o gamintojo atstovai nesugeba jos sutaisyti", - konstatavo prokurorai.

Ketinama atlikti psichiatrinę nelaimėlio ekspertizę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder