"Armi servisas" oficialiai atidarė "Peugeot" saloną

"Armi servisas" oficialiai atidarė "Peugeot" saloną

Klaipėdoje įsikūrusi bendrovė "Armi servisas" prieš didžiąsias šventes pristatė naujovę - nuo šiol jis savo klientams siūlys ne tik "Opel", bet ir "Peugeot" automobilius bei su jais susijusias paslaugas.

Pasak vieno didžiausių lengvųjų automobilių prekybos, remonto ir kėbulų remonto paslaugų įmonių Vakarų Lietuvoje "Armi serviso" direktoriaus Kęstučio Lingio, apie galimybę bendradarbiauti su "Peugeot" gamintoju buvo pradėta galvoti prieš keletą metų, kai "Opel" oficialiai tapo Prancūzijos automobilių gamintojo PSA koncerno dalimi.

"Džiaugiamės, kad oficialiai pradėjome "Peugeot" veiklą. Turime naują produktą, naują sritį. Be abejo, tai reikalauja investicijų ir pastangų, tačiau tikime tuo, ką darome. Norime, kad mūsų klientai turėtų didesnį pasirinkimą. Dabar tokią galimybę jiems suteiksime", - oficialiame pristatyme sakė K. Lingys.

"Armi servisas" oficialiai su "Peugeot" pradėjo bendradarbiauti nuo rugsėjo. Uostamiestyje esančiame salone prekyba prancūziškais automobiliais pradėta nuo gruodžio 16 d., tad nuo šiol "Armi servisas" teikia visas "Peugeot" automobilių remonto paslaugas, atlieka kėbulų remonto darbus, suteikia garantijas.

Pasak "Armi serviso" pardavimų vadovės Jekaterinos Gedgaudienės, atvirų durų savaitėmis - iki pat sausio pabaigos klientų laukia gamintojo patvirtintos specialios kainos, siūloma įsigyti automobilius ir juos išbandyti.

"Mūsų klientai yra išprusę, paprastai jau ateina apsisprendę ir žino, ko nori. Mums formuoti nuomonės nereikia. Tiesiog reikia padovanoti viską, ką galime - dėmesį, savo žinias, naudingus patarimus. O dabar, sujungus du prekinius ženklus, mes galime pasiūlyti dvigubai daugiau pasirinkimo galimybių", - teigė J. Gedgaudienė.

Oficialioje ceremonijoje dalyvavęs "Peugeot Baltic" vykdomasis direktorius Andrus Kuus džiaugėsi galimybe pasisvečiuoti Klaipėdoje ir perkirpti raudoną juostą, simbolizuojančią oficialią bendradarbiavimo pradžią. Jis viliasi, kad bendradarbiavimas su "Armi servisu" truks ne vienerius metus.

"Klaipėda - gražus miestas. Mačiau, kad keliuose "Peugeot" automobilių netrūksta, todėl šios markės mėgėjams tikrai turėsime ką pasiūlyti", - sakė A. Kuus.

Pastaruoju metu vis daugiau kalbant apie klimato kaitą ir būtinybę tausoti aplinką, šįmet "Peugeot" pristatė galingiausią HYBRID4 versiją - keturiais ratais varomą hibridinį visureigį, kurio variklis pasiekia 220 kW pajėgumą.

A. Kuus pabrėžė, kad "Peugeot 3008 HYBDRID4" pasižymi kur kas mažesnėmis degalų sąnaudomis ir nedidelėmis CO2 emisijomis. Visureigis išsiskiria tuo, kad visus keturis ratus suka elektros varikliai.

Tačiau tai tik vienas šedevrų, kuriais "Peugeot" gali pasigirti. Šiais metais Lietuvos prekybos salonus jau pasiekė "Peugeot 208", netrukus pasirodys labai laukiamas klientų naujasis "Peugeot 2008", hibridinis "Peugeot 3008". A. Kuus teigė, kad iki 2023 metų visi "Peugeot" modeliai turės elektrines arba hibridines versijas.

Daugiau informacijos:

Adresas: Šilutės pl. 5B, Klaipėda
Telefonas +370 46 311133
El. paštas [email protected]

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder