Tegu svajonės išsipildo

Tegu svajonės išsipildo

Klaipėdos "Versmės" progimnazija jau trečius metus iš eilės dalyvauja Lietuvos tautinio olimpinio komiteto ir Britų tarybos organizuojamame projekte "Svajonių komandos". Šis projektas ne tik skatina moksleivių lyderystę, bet ir tarpkultūrinę bendrystę.

Šiais metais "versmiečiai", kartu su Maksimo Gorkio progimnazijos ir "Žaliakalnio" gimnazijos moksleiviais subūrė dvi šaunias komandas ir pasiryžo pristatyti savo bendruomenėms temas "Sportas kaip priemonė susitvarkyti su pandemijos iššūkiais" bei "Pastangomis pelnytas džiaugsmas".

https://www.ve.lt/uploads/img/banners/srtfondas.gif

Paklausti, kodėl šios temos aktualios, moksleiviai vienbalsiai tvirtino, kad viską sukausčius pandemijai, sąstingis sukaustė ir džiaugsmą mokytis, tobulėti. Todėl moksleiviai yra nusiteikę pateikti smagių užduočių, kaip kovoti su tinguliu, nuoboduliu, neprarasti motyvacijos, aktyviomis fizinėmis veiklomis praskaidrinti kasdienybę.

Ar būtume gyvenime pagalvoję, kad samtis ar tualetinio popieriaus ritinėlis galėtų tapti sporto inventoriumi? O kiek mūsų gyvenamojoje aplinkoje yra daiktų, kurie prasideda raide "P"(pastanga) ir per kiek laiko mes galėtume juos visus surinkti į vieną vietą?

Galų gale, kiek mūsų namuose yra daiktų, kurie primintų akimirkas, kai mes fizinėmis pastangomis pelnėme džiaugsmą? Smalsu, jau norite išbandyti? Kreipkitės, jaunieji "Svajonių komandos" lyderiai yra pasiruošę pasidalyti su jumis savo veiklomis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder