Saldus šedevras: kaip pasigaminti įspūdingą pieno desertą su mandarinais - lengviau nebūna!

(1)

Nustebinkite savo artimuosius gardžiu desertu, pagamintu iš paprastų ingredientų. 

Pieniškas desertas atrodo labai įspūdingai ir puikiai papuoš jūsų kalėdinį stalą.

Sudedamosios dalys: 1:

  • želatina- 14 g
  • cukraus - 60 g
  • pieno - 1 litras
  • 5 mandarinų;
  • pieno - 150 ml;

Glajui

  • juodojo šokolado - 130 g
  • cukraus - 40 g
  • zelatina - 8 g;
  • kakavos - 25 g.

Paruošimo būdas:

  1. Sumaišykite cukrų su pienu ir želaitina, nuolat maišydami užvirinkite. Šiek tiek mišinio supilkite į plastikinį butelį nupjautu kakleliu.
  2. Nuluptus mandarinus sudėkite į formą ant medinių pagaliukų. Mandarinus užpilkite likusiu pieno mišiniu.
  3. Padėkite desertą į šaldytuvą 4-5 valandoms, tada atsargiai išimkite iš formos.
  4. Pienišką desertą galima patiekti paprastą arba aplietą šokoladiniu glajumi. Šokoladą su pienu, kakava ir agaru kaitinkite tol, kol užvirs, atvėsinkite iki drungno ir užpilkite ant deserto.
  5. Palaikykite šaldytuve 30 minučių, tada supjaustykite porcijomis.

Supjaustytas desertas atrodo puikiai! Visi įvertins šeimininkės pastangas.

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder