2024-ieji: specialus horoskopas vyrams

2024-ieji: specialus horoskopas vyrams

(1)

Kokie bus Drakono metai vyrams? Geri ar blogi? Produktyvūs, sėkmingi ar nelabai? Tai sužinosite iš šio horoskopo.

 

AVINAS

(03 21–04 20)

Vieniši Avino ženklo vyrai pasiryš globaliems pokyčiams. Jie jausis pasiruošę naujoms pažintims, romantiškiems santykiams, kurie gali prasidėti nuo neskubaus draugiško bendravimo.

Šeimą turintys Avino ženklo atstovai sumažins savo problemų skaičių, jei jie taps ryžtingesni ir kryptingesni. Pasistenkite išsiaiškinti, ko jums, jūsų antrajai pusei ir vaikams trūksta, stenkitės patenkinti šeimos poreikius.

Profesinėje srityje bus daug šansų užkariauti naujas aukštumas. Svarbiausia – gebėjimas nuosekliai žengti į priekį savo tikslo link. Jei pavyks įgyvendinti savo ketinimus, jums nereikės jaudintis dėl finansinio stabilumo.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jaučio romantiškuose santykiuose atsiras poreikis viską kontroliuoti, nuolat laikyti pirštą ant pulso. Tačiau tai nereiškia, kad vyrai turėtų elgtis kaip tironai.

Priešingai, labiau nei bet kada anksčiau jiems reikės takto jausmo ir gebėjimo būti lankstiems.

Jeigu vis dar tebesate nesutikę savo sielos draugės, nenusiminkite. Žaliojo drakono metais turėsite šansą padaryti galą savo, atrodytų, beviltiškai vienatvei.

Darbe atsiras perspektyva tobulėti, tačiau kilti galės tik tie vyrai, kurie veiks ryžtingai. Išmokite ginti savo interesus ir greitai reaguoti į viską, kas vyksta. Ta pati taktika bus naudinga tiems, kurie nori pagerinti savo finansinę padėtį.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Vieniši Dvynių ženklo vyrai veikiausiai nuspręs viską palikti taip, kaip yra. Tačiau gali būti, kad likimas nulems kitaip ir jiems teks fatališkas susitikimas su idealia potencialia partnere.

Tiems, kurie jau palaiko glaudžius santykius, patariama pagalvoti apie savo ateitį. Jei jus domina tolimesnis romantiško ryšio palaikymas, pradėkite jį plėtoti ir stiprinti visais įmanomais būdais.

Neturėtumėte apsiriboti savarankišku darbu. Kad ir kaip jums tai patiktų, sėkmę naujaisiais metais bus galima pasiekti tik dirbant komandoje su kuo nors. Materialios gerovės atžvilgiu problemų nenumatoma, tačiau išlaidas vis tiek reikėtų sumažinti.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Pagrindinis astrologinis patarimas – per daug neatsipalaiduoti. Tai galioja ir vienišiems Vėžio ženklo vyrams, ir tiems, kurie artimus santykius palaiko ilgą laiką. Jei netapsite aktyvesni, labai padidės rizika prarasti laimę asmeniniame gyvenime. Nesėdėkite ramiai, nebūkite apsnūdę, rodykite iniciatyvą.

Nereikia bijoti didelių nesėkmių Žaliojo drakono metais. Kita vertus, šio laiko irgi negalima bus pavadinti itin sėkmingu.

Kad išlaikytumėte stabilumą, priimdami svarbius sprendimus pasikliaukite kolegų patarimais. Materialiu požiūriu didelių pokyčių ir pagerėjimo nenumatoma.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Vienišiems Liūto ženklo vyrams laikas atsipalaiduoti ir prisiminti, kad jiems daugiau nei patogu būti kitų dėmesio centre. Nebijokite pabrėžti savo geriausių bruožų; moterys nemanys, kad esate narcizas.

Atvirkščiai, jas trauks jūsų pasitikėjimas savimi ir tai, kad žinote savo vertę. Atvirumas, drąsa ir ryžtas bus naudingi tiems, kurie jau rado savo sielos draugą.

Karjeros poslinkiai garantuoti tiems, kurie 2024 metais demonstruos užsispyrimą. Reikėtų prisiminti, kad Liūtas yra plėšrūnas. Ryžtingai veikite, ir sėkmė jus aplankys ne tik darbe, bet ir finansų srityje.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Šeimą turintiems Mergelės ženklo vyrams laikas išmokti ieškoti kompromisų ir ramiai spręsti konfliktus. Jei sugebėsite užmegzti konstruktyvų dialogą su savo antrąja puse, niekas nekels grėsmės jūsų santykiams. O vienišiems šio Zodiako ženklo atstovams, trokštantiems laimės asmeniniame gyvenime, lieka tik patarti, kad jie taptų aktyvesni.

Nesitikėkite, kad jūsų meilės objektas žengs pirmąjį žingsnį, pasiryžkite tą padaryti patys! Nebijokite, kad būsite atstumti. Didelė tikimybė, kad jums pasiseks.

Finansinėje srityje Mergelės ženklo vyrai taps išorinių aplinkybių įkaitais. Deja, nieko negalite padaryti, kad pagerintumėte savo padėtį. Laimei, profesinėje srityje viskas klostysis priešingai.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Tiems Svarstyklių ženklo vyrams, kuriems dar nepasisekė susitikti su savo sielos draugės, bus sunku. Jūs turėsite daug konkurentų. Jei nesielgsite ryžtingai, šansai 2024 metais susirasti savo meilę bus nuliniai.

Šeimą sukūrusiems vyrams patartina nustoti kaltinti kitus dėl visų savo bėdų. Prisiimkite bent dalį atsakomybės už tai, kas vyksta santykiuose. Pagalvokite, kaip galite išspręsti esamas problemas ir nedelsdami kibkite į darbą!

Jei plauksite pasroviui, darbe nepavyks pasiekti norimų rezultatų. Būkite aktyvesni, rodykite užsispyrimą, iniciatyvą, ginkite savo interesus. Finansų srityje teks pasikliauti artimųjų parama.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Vienišiems Skorpiono ženklo vyrams pasitaikys gera proga rasti laimę asmeniniame gyvenime. Vienintelis dalykas, kuris gali jums trukdyti, bus per didelis atkaklumas, kurį žavioji dama gali supainioti su agresija.

Būkite švelnesni, atsargesni, taktiškesni, neskubėkite ir tikrai gausite savo! Taip pat atsargiai su savo moterimi reikėtų elgtis ne tik vienišiams, bet ir susituokusiems Skorpiono ženklo vyrams.

Tos perspektyvos, kurios anksčiau jums atrodė neprieinamos, staiga atsivers. Darykite viską, ką galite, kad pasinaudotumėte galimybe pasiekti geresnių rezultatų darbe. Naujaisiais metais reikės išmokti protingai valdyti pinigus.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Šaulio ženklo vyrai yra labai emocingi, o 2024-aisiais emocijos bus akivaizdžiai perteklinės. Kontroliuokite jas, jei tikrai norite išsaugoti šeimą ir romantiškus santykius, kuriuos vertinate.

Santūrumas ir atsargumas taip pat nepakenks vienišiems vyrams, kurie jau seniai bando užkariauti simpatijos objektą. Atminkite – vienas neatsargiai ištartas žodis, ir visos jūsų pastangos nueis vėjais.

Negalite tikėtis kolegų pagalbos, tačiau tai nereiškia, kad energingiems Šaulio ženklo vyrams Žaliojo drakono valdymo metais bus sunku. Didžioji dalis to, ką jie sumanė, yra įgyvendinama. Norėdami pagerinti savo finansinę padėtį, turėsite daugiau dirbti. Nesitikėkite, kad pinigai patys įkris į jūsų sąskaitą.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Šio Zodiako ženklo vyrams nereikės patiems ieškoti susitikimų su įdomiomis damomis. Mat priešingos lyties atstovės negailės jiems savo dėmesio..

Ožiaragio ženklo vyrams belieka padaryti vieną dalyką – pasinaudoti galimybe, pažinti potencialią partnerę, pabandyti užkariauti žmogų, priversti ją įsimylėti. Šeimą turintiems vyrams patartina nebetempti antklodės ant savęs. Dirbkite kartu su savo antrąja puse, gerbkite jos nuomonę, atsižvelkite į jos interesus.

Ne pats sėkmingiausias laikotarpis tiems, kurie susitelkę į savo kilimą karjeros laiptais. Nepaisant to, yra galimybė išlaikyti stabilumą ar net šiek tiek pagerinti savo situaciją. Svarbiausia būti atkakliam ir aktyviam. Norėdami klestėti finansiškai, turėsite peržiūrėti savo požiūrį į pinigus.

VANDENIS

(01 21–02 19)

2024-aisiais Vandenio ženklo vyrai pagaliau galės nutraukti savo vienatvę. Įdomu tai, kad norint tai padaryti, jiems nereikės išsukti iš savo kelio.

Tereikia panaudoti savo bendravimo įgūdžiais, gebėjimu suprasti moterų emocijas ir teisingai į jas reaguoti. Beje, šeimą turintiems Vandenio ženklo vyrams patartina šlifuoti savo bendravimo įgūdžius, kad santykiai su antrąja puse pagerėtų.

Jei tikrai norite užkariauti naujas aukštumas savo profesinėje srityje, pradėkite dirbti daugiau. Atkaklus ir kruopštus darbas padės sustiprinti savo finansinę bazę.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Per ilgai Žuvų ženklo vyrai buvo pasyvūs. Ir toliau laikydamiesi tokios elgesio taktikos jie nieko nepasieks 2024 metais. Vienišiai, kurie svajoja susitikti su savo sielos drauge, turėtų tai atsiminti.

Tie, kurie jau turi nuolatinę partnerę, turėtų rimtai padirbėti, gerindami savo santykiuos su ja. Jei negalite suklijuoti sulūžusios geldos, palikite ją judėkite toliau. Nereikia kankinti savęs ir kito žmogaus, kuris yra jums abejingas.

Pasiruoškite tam, kad norėdami daug pasisekti 2024 metais turėsite dažnai palikti savo komforto zoną. Gera žinia ta, kad už atkaklias savo pastangas gausite gerą finansinį atlygį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder