2023 metų lapkričio horoskopas

Sutrumpėjusios dienos ir pailgėjusios naktys šiek tiek sumažins daugumos Zodiako ženklų produktyvumą ir energingumą, o niūrūs orai net nuteiks apatiškai ir sukels kai kam depresines nuotaikas. Tačiau rudens depresijai pasiduoti tikrai neverta. Stenkitės išlikti optimistiški ir žvalūs, užsiimkite mėgstamu hobiu ir daugiau laiko bendraukite su maloniais ir įdomiais žmonėmis. 

AVINAS

(03 21–04 20)

Avinui lapkričio mėnuo bus susijęs su rimtais santykiais. Jei dar nesate vedęs, dabar pats laikas žengti šį žingsnį. O šeimą sukūrę Avino ženklo atstovai prisimins, kaip prasidėjo jūsų santykiai su partneriu, ir stengsis atgaivinti tuos nuostabius jausmus.

Darbe galite susidurti su tam tikrais sunkumais dėl to, kad vadovybė neskubės vykdyti savo pažadų. Finansinė padėtis šį mėnesį taip pat gali būti gana nestabili. Stenkitės niekam neskolinti pinigų – didelė tikimybė, kad jie jums niekada nebus grąžinti.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jautis lapkritį bus apimtas įvairiausių nuojautų. Jūsų pasąmonė pasiūlys netikėtų idėjų ir tolesnių veiksmų variantų, kuriuos mielai išbandysite praktiškai. Atminkite, kad jūsų profesinėje veikloje tokie veiksmai turėtų duoti pastebimų rezultatų. Galite ne tik gauti papildomų premijų iš savo įmonės, bet ir sulaukti pasiūlymo užimti aukštesnes pareigas.

Tačiau nesitikėkite, kad naujasis statusas pagerins jūsų finansinę padėtį. Greičiau priešingai, atsiradus naujoms pareigoms, turėsite ir naujų išlaidų, kurių vargu ar pavyks išvengti. Pasistenkite šį mėnesį daugiau dėmesio skirti jaunesnių šeimos narių reikalams. Galbūt jie nuo jūsų slepia ką nors svarbaus.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Dvyniai nepajėgs suprasti, kad lapkritį jie turėtų pasikliauti tik savimi. Bet kokie bandymai dalį atsakomybės perkelti kolegoms ar darbo partneriams bus pasmerkti nesėkmei. Žmonės bus užsiėmę savo problemų sprendimu ir neturės laiko jums. Tačiau jums reikėtų nepamiršti, kad patys turite pakankamai jėgų ir sumanumo sėkmingai sutvarkyti visus savo reikalus.

Asmeniniame gyvenime niūrų lapkritį praskaidrins daugiau jausmingumo ir aistringumo įgavę santykiai. Stenkitės sąmoningai įnešti į bendravimą su partneriu šiek tiek įvairovės. Tai padės jums patirti didesnį pasitenkinimą ir padaryti santykius darnesnius ir malonesnius.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžio ženklo atstovams lapkritis gali būti metas, kai reikia sustoti ir šiek tiek pagalvoti, kur geriausia žengti toliau. Atėjo laikas kurti ateities planus. Be to, būtų naudinga suprasti ir įvertinti tai, kas jau padaryta bei pasiekta. Finansiniu požiūriu mėnuo nesuteiks galimybių sutaupyti, tačiau bus galima padengti senas, ilgokai slėgusias skolas.

Jei esate įmonės vadovas, tai šį mėnesį galėsite suburti efektyvią komandą, kuri racionaliai spręs aktualius darbo klausimus. Ieškokite pagalbos ir moralinės paramos savo šeimoje. Šeimos rate bus galima surengti nedidelę šventę tik saviems.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Lapkritis Liūtui bus gana aktyvus metas, kai reikės veikti greitai ir ryžtingai, siekiant užsibrėžtų tikslų. Jei esate protingas, pirmoje mėnesio pusėje galite pasiekti norimų rezultatų darbe. Dabar laikas ne apmąstymams, o veiksmams. „Atėjau, pamačiau, nugalėjau“ – toks turi būti jūsų šio mėnesio šūkis.

Liūto ženklo vyrai lapkričio mėnesį taps ypač patrauklūs priešingos lyties atstovėms. Jos mylės juos tik todėl, kad jie egzistuoja. O Liūto ženklo moterys turėtų mažiau kreipti dėmesio į intrigas ir visokias paskalas. Būkite atviros ir sąžiningos su žmonėmis, tada nestokosite jų simpatijos.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Mergelei lapkritis bus reikšmingas jos ambicingų planų išsipildymo metas. Žinokite, kad jūs pajėgsite daug pasiekti, jei tik sugebėsite įveikti savo baimes ir abejones. Šį mėnesį apskritai neturėtumėte gaišti laiko mąstymui. Jūs jau žinote, kaip reikia daryti teisingai. Be to, jūsų kolegos darbe yra pasirengę jums pritarti. Svarbiausia neabejoti savimi.

Jei parodysite šiek tiek drąsos derybose su savo viršininkais, iki mėnesio pabaigos galite tikėtis paaukštinimo. Išsispręs finansiniai klausimai, netgi galėsite sutaupyti pinigų ateičiai. Laisvą laiką geriausia leisti naujose, nepažįstamose vietose. Puikiai pailsėsite ir įgysite daug naujos patirties.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Svarstyklių ženklo atstovai šį mėnesį daug laiko skirs bendravimui su draugais ir pažįstamais. Jūsų telefonas nuolat skambės ir jūs tikrai būsite visiems reikalingas. Darbe būsite vertinamas kaip savo srities žinovas ir kaip žmogus, galintis padėti sunkiu metu.

Kai kurie netgi piktnaudžiaus jūsų paslaugumu ir, pasinaudodami jūsų žiniomis, bandys pagerinti savo asmeninę reputaciją. Tačiau jums dabar nepatartina dėl to jaudintis. Jūsų pasiekimai neliks nepastebėti. Jei turite mokyklinio amžiaus vaikų, lapkričio mėnesį turėsite su jais papildomai padirbėti.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Planetų padėtis lapkritį numato Skorpionui neblogą finansinę padėtį, su papildomomis grynųjų pinigų įplaukomis, tiesiogiai susijusiomis su jo profesine veikla. Tai nebus lengvi pinigai. Juos gausite gana sunkiai, tačiau vis dėlto jie bus to verti. Gali būti, kad, norėdami pasiekti savo tikslą, turėsite užkirsti kažkam kitam kelią.

Šis mėnuo bus tinkamas pakeisti darbui ar net pereiti prie kitokio pobūdžio veiklos. Tačiau tai jums išeis tik į naudą. Svarbiausias šio mėnesio astrologinis patarimas – nereikėtų bandyti savo santuokos partnerio kantrybės. Patikėkite, jūsų šeima yra gana patikima. Įtarinėjimai ir pavydas be pagrindo šiuo laikotarpiu santykius tik sugadintų.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Geras mėnuo Šauliui! Palankus metas bet kokiam verslui ir pastangoms. Lapkričio mėnesį Šauliui viskas klostysis puikiai. Finansinės užduotys jūsų labai neišvargins, o rūpesčiai, susiję su darbo reikalais, pamažu spręsis ir pasitrauks į antrą planą. Bet pirmiausia turėsite pasirūpinti savo šeima ir savo artimaisiais.

Lapkritį Šaulys ypač daug laiko skirs savo vaikams. Be to, būsite labiau linkę palepinti savo mažylius, nei juos auklėti. Būsite pozityviai nusiteikę ir niekas negalės jūsų smarkiai nuliūdinti.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Ožiaragiui šis lapkritis žada būti ne pats maloniausias mėnuo jo gyvenime. Laukia daug darbo ir šurmulio, bet tai iš esmės neduos jums jokios apčiuopiamos naudos. Jausite nuovargį ir nuo rūpesčių skaudės galvą. Teks dalyvauti diskusijose klausimais, kurie jums visiškai nerūpi. Tačiau niekas nenorės prisidėti dalyvauti sprendžiant jūsų asmenines problemas.

Ir šios problemos gali būti siejamos daugiausia su finansų ir kredito sfera. Asmeniniame gyvenime vyraus rutina. O partnerio ieškantys Ožiaragio ženklo atstovai gali netikėtai užmegzti pažintį su juos patraukusiu žmogumi, kuris, tiesą sakant, pasirodys esąs visai ne toks, kokį įsivaizdavo. Todėl pasistenkite dabar niekuo nepasitikėti, kad vėliau apsieitumėte be širdgėlos.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Vandenio ženklo atstovams lapkričio mėnuo pirmiausia parodys jų šeiminių santykių svarbą. Šiuo metu galėsite ne tik išsakyti savo sielos draugui viską, ką apie jį galvojate, bet ir išgirsite jo nuomonę apie save. Patartina neslėpti savo jausmų mylimam žmogui. Sakykite tiesą, kaip yra, ir tikėkite, kad tikrai būsite suprasti. Jei reikės, partneris jums atleis.

Darbo reikaluose teks pasinerti į varginantį popierizmą, kuris turėtų baigtis kai kurių svarbių dokumentų pasirašymu. Norint gauti šiuos dokumentus, gali tekti vėluoti į darbą ir užvilkinti tiesiogines užduotis daugiau nei vieną kartą. Bet patikėkite, tai bus verta padaryti.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Lapkritis jums – galimybių metas, tačiau jomis pasinaudoti galėsite ne iš karto, o tik po kurio laiko. Nepaisant iš esmės teigiamų šio mėnesio pasiekimų ir darbo rodiklių, vis dėlto nuolatos abejosite savo sugebėjimais. Galbūt jums reikia būti atkaklesniems ir veikti šiek tiek nuosekliau, kad pasiektumėte savo užsibrėžtus tikslus.

Kartu stenkitės mažiau vadovautis savo asmeniniais egoistiniais motyvais ir daugiau atsižvelgti į brangius artimuosius. Labiau klausykite vyresnio amžiaus žmonių, kurie gali duoti vertingų ir naudingų patarimų.

Lapkričio mėnesį nereikėtų tikėtis, kad į jūsų piniginę įplauks didelės pinigų sumos. Jei įmanoma, reikėtų vengti stambių išlaidų, nesiskolinti ir neimti paskolų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder