Rašyti komentarą

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
,

🤣🤣🤣

Kažin kur tiesa?
Kažin kur tiesa?,

Kvaila rekomendacija.Mūsų prosenoliai, senoliai,bulves kepė taukuose, aliejuje ir valgė.Nesirgo tuo laikmečiu tiek žmonių vėžiu, širdies ligomis kaip šiandien sergama.Jie turėjo ilgą amžių, ne taip, kaip šiandiena esant aukštai išsivysčiai medicinai su daktarų, mokslininkų rekomendacijomis to nevalgyti, ano nevalgyti, nes kenkia sveikatai.Deja tuščios kalbos, nes žmonės ne tik pagyvenę, bet svarbiausia tai, kad miršta jauni, kurie būtent ir laikosi tų rekomendacijų.Darykite įšvadas patys ar ištikrųjų keptos riebaluose bulvės kenksmingos sveikatai.

Senjora
Senjora,

Taigi taigi, gal chemikalų mažiau pilkite augindami jie kur kas kenkia daugiau

pastebėjimas
pastebėjimas ,

Nebent jeigu kepsite ant kiaulienos taukų, ir kepant iki gelsvo atspalvio. Tačiau negalima kepti iki rudumo, nes antraip gaminasi akrilamidas, kuris sudaro prielaidą susirgti vėžiu. Geriausia priprasti virti bulves ir mėsą, o ne pavojingai grilinti.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.