Traškios kiaulienos ramen sriuba - sužavės net išrankiausius

Pasinerkite į tolimosios Azijos virtuvę ir pasimėgaukite šildančia ir sočia japoniška ramen sriuba.

Ingredientai:

 2-3 vidutinio dydžio geltoni svogūnai, supjaustyti plonais griežinėliais

 1-1,5 kg kiaulienos arba 6 vištienos šlaunelės / krūtinėlės

 6-8 puodeliai mažai druskos turinčio vištienos sultinio

 1/4 puodelio tamari arba sojos padažo

 2 šaukštai baltos miso pastos

 2-4 šaukštai čili pastos 

 1 valgomasis šaukštas kiniškų prieskonių

 1 valgomasis šaukštas susmulkinto šviežio imbiero

 2 puodeliai griežinėliais pjaustytų pievagrybių

 2-3 arbatiniai šaukšteliai medaus arba rudojo cukraus

 1 puodelis konservuoto kokosų pieno

 1 valgomasis šaukštas skrudintų sezamų aliejaus

 4 kvadratiniai ramen makaronai

 minkšti arba kietai virti kiaušiniai, patiekimui

skrudinti nori lakštai, žalieji svogūnai ir čili aliejus, patiekimui

Gaminimas greito paruošimo puode:

1. Svogūnus išdėliokite ant greito paruošimo puodo dugno. Įpilkite kiaulienos/vištienos sultinio, tamari, miso pastos, čili pastos, prieskonių, imbiero ir grybų. Uždarykite dangtį ir virkite aukštu slėgiu 60-70 minučių. Greitai išleiskite garus.

2. Užbaikite, kaip nurodyta aukščiau, atlikdami 2 veiksmą.

Virimas įprastame puode:

1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies sumaišykite svogūnus su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus. Virkite, kol suminkštės, apie 10 minučių. Įpilkite kiaulienos/vištienos sultinio, tamari, miso pastos, čili pastos, prieskonių, imbiero ir grybų. Uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 3–5 valandas arba visą dieną, jei reikia, įpilkite vandens, kad kiauliena būtų uždengta.

2. Sultinį įkaitinkite iki aukštos temperatūros. Išimkite kiaulieną ir padėkite ją ant kepimo skardos. Suskaidykite į keletą gabalėlių. Kiekvieną apšlakstykite medumi. Kepkite, kol viršuje karamelizuosis, apie 5–8 minutes, bet atidžiai stebėkite.

3. Tuo tarpu į sriubos puodą įmaišykite kokosų pieną ir skrudintą sezamų aliejų. Sudėkite makaronus ir leiskite virti neuždengę 5 minutes.

4. Į dubenėlius supilkite sultinį, grybus ir makaronus. Ant viršaus uždėkite traškią kiaulieną. Jei norite, užpilkite kiaušiniais, žaliaisiais svogūnais ir čili aliejumi. Patiekite iš karto.

Parengta pagal: www.halfbakedharvest.com

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder