Tobulas pieno pudingas: lengvas deserto ruošimas - pasakiškas skonis!

Lengvas ir subtilus desertas nepaliks abejingų.

Norite ko nors saldaus, skanaus ir neįprasto skonio? Tuomet paruoškite pieno ir imbiero pudingą.

Pieno ir imbiero pudingas

Ingredientai:

  •     Pienas - 130 ml;
  •     cukraus - 1 valgomasis šaukštas;
  •     pieno miltelių - ketvirtadalis puodelio;
  •     maždaug 4 cm ilgio imbiero gabalėlis.

Paruošimo būdas:

  1. Nulupkite imbierą ir atidėkite į šalį. Pasiruoškite tarką, švarų šaukštą ir du keraminius puodelius pudingui.
  2. Puode suplakite pieną, cukrų ir pieno miltelius. Karts nuo karto pamaišydami kaitinkite, kol paviršiuje pradės formuotis burbuliukai.
  3. Tada nukelkite puodą nuo ugnies, tačiau jo nereikia uždengti dangčiu.
  4. Sutarkuokite imbierą ir išspauskite iš jo sultis. Į kiekvieną formą įpilkite po valgomąjį šaukštą.
  5. Švariu šaukštu išmaišykite imbiero sultis ir nedelsdami supilkite pieną į abi formeles.
  6. Uždenkite formas dangteliais ir palikite 10 minučių. Per tą laiką pudingas spės sutirštėti.

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder