Pekino kopūstų paplotėliai: nebrangus ir greitas - labai gardus užkandis!

Jie turi traškią, sausą plutelę - mėgstantiems kopūstų patiekalus ir nevalgantiems mėsos šis receptas bus naudingas.

Produktai:

  • Pekino kopūstai - 400 g
  • Kiaušiniai - 2 vnt.
  • Miltai - 40 g (apie 3 valgomieji šaukštai)
  • Duonos džiūvėsėliai - 40 g (apie 3 valgomieji šaukštai)
  • Augalinis aliejus - 75 ml (5 valg. šaukštai)
  • Druska - 1-2 žiupsneliai (pagal skonį)
  • Maltų juodųjų pipirų - žiupsnelis

Gaminimas:

  1. Pekino kopūstus supjaustykite išilgai segmentais, kad pagrindas liktų nepažeistas, o lapai nesubyrėtų.
  2. Puode užvirinkite vandenį, sudėkite į jį pekino kopūstus ir virkite 2 minutes.
  3. Tada kopūstus nusausinkite.
  4. Viename dubenyje suplakite kiaušinius su druska, kitame dubenyje sumaišykite džiūvėsėlius su maltais juodaisiais pipirais, o į trečią dubenį suberkite miltus.
  5. Paimkite vieną kopūsto lapą ir iš abiejų pusių apvoliokite miltuose.
  6. Tada kopūstą pamerkite į kiaušinių masę.
  7. Ir pabaigoje pamerkite į džiūvėsėlius.
  8. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir perkelkite į jį kopūstų paplotėlius.
  9. Kepkite juos ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinės ugnies maždaug po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksiniai traškūs.
  10. Pekino kopūstų paplotėliai paruošti!

Paplotėlius ant stalo patiekite karštus, papildytus mėgstamu padažu.

Gero apetito!

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder