Nė dienos be „prancūziško bučinio": šios salotos visada bus ant jūsų stalo

(1)

Ruošiame įvairias salotas šeimos vakarienei ir šventiniam stalui. Jei atrodo, kad šiuo patiekalu nustebinti neįmanoma, išbandykite „Prancūzišką bučinį".

Būtinai kartu su šeima ir draugais pasimėgaukite puikiu ingredientų deriniu ir neprilygstamu patiekalo skoniu.

Kaip paruošti salotas "Prancūziškas bučinys".

Reikės: 

kiauliena - 300 g;

svogūnas - 1 vnt;

pomidorai - 3 vnt;

kietasis sūris - 200 g;

majonezas - 2 šaukštai;

druskos - 1/2 šaukštelio;

cukraus - 1 šaukštelis;

acto - 1 valgomasis šaukštas;

verdančio vandens - 100-150 ml.

Paruošimo būdas:

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais arba juostelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies 7-8 min.

Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.

Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu. Pasūdykite, įberkite cukraus ir acto, gerai išmaišykite ir palikite 10-15 minučių, kad daržovės pasimarinuotų.

Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais, išimkite pomidorų minkštimą.

Didžiąją dalį sūrio supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, šiek tiek palikite papuošimui.

Sudėkite visus ingredientus į salotinę, pasūdykite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Papuoškite likusiu tarkuotu kietuoju sūriu ir patiekite.

Patiekite salotas su bulvių koše arba ryžiais. Turėsite puikią vakarienę.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder