Būtinai kartu su šeima ir draugais pasimėgaukite puikiu ingredientų deriniu ir neprilygstamu patiekalo skoniu.
Kaip paruošti salotas "Prancūziškas bučinys".
Reikės:
kiauliena - 300 g;
svogūnas - 1 vnt;
pomidorai - 3 vnt;
kietasis sūris - 200 g;
majonezas - 2 šaukštai;
druskos - 1/2 šaukštelio;
cukraus - 1 šaukštelis;
acto - 1 valgomasis šaukštas;
verdančio vandens - 100-150 ml.
Paruošimo būdas:
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais arba juostelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies 7-8 min.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius.
Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu. Pasūdykite, įberkite cukraus ir acto, gerai išmaišykite ir palikite 10-15 minučių, kad daržovės pasimarinuotų.
Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais, išimkite pomidorų minkštimą.
Didžiąją dalį sūrio supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, šiek tiek palikite papuošimui.
Sudėkite visus ingredientus į salotinę, pasūdykite, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Papuoškite likusiu tarkuotu kietuoju sūriu ir patiekite.
Patiekite salotas su bulvių koše arba ryžiais. Turėsite puikią vakarienę.
Rašyti komentarą