Mišrainė, kurią pamilsite: receptas iš seno žurnalo, kuris tiks kiekvienai dienai ir šventėms

Salotų niekada nebūna per daug, ypač kai jas patiekiame ant šventinio stalo.

Jei paprastai gaminate tradicines , turėtumėte patikrinti šį seną 90-ųjų receptą.

Ingredientai

  • 2 rūkytos vištienos šlaunelės
  • virti kiaušiniai 3 vnt.
  • virtų bulvių 2 vnt.
  • kietasis sūris 100 g
  • marinuotų grybų 200 g
  • ryšulėlis žalumynų
  • majonezo 3 valgomieji šaukštai

Paruošimo būdas:

  1. Nulupkite virtas bulves, sutarkuokite jas stambia tarka į salotinę. Tokiu pat būdu nulupkite ir sutarkuokite kiaušinius.
  2. Iš vištienos pašalinkite kaulus ir odą. Supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite į salotinę.
  3. Pievagrybius perpjaukite per pusę arba ketvirčiais, suberkite į salotas.
  4. Smulkiai supjaustykite žoleles. Pridėkite prie likusių ingredientų.
  5. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite majonezo ir gerai išmaišykite.

Mėgaukitės!

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder