Žiediniai kopūstai aluje: šis neįprastas receptas išves iš proto bet kurį vyrą
Norint pasigaminti žiedinį kopūstą aluje, jums neprireiks per daug ingredientų. Štai paprastas, bet įdomus receptas.
Ingredientai
Keturioms porcijoms reikės vieno didelio žiedinio kopūsto arba dviejų mažų,
180 g kvietinių miltų,
po vieną arbatinį šaukštelį druskos ir raugo bei pusės džiovintų maltų česnakų,
350 ml šviesaus alaus ir pusės litro bet kokio augalinio aliejaus.
Paruošimo būdas
Iš pradžių žiedinį kopūstą kruopščiai nuplaukite ir padalykite į mažus žiedynus.
Po to pradėkite ruošti alaus tešlą.
Paimkite gilų dubenį ir persijokite į jį visus miltus.
Įberkite druskos, raugo ir džiovintų česnakų.
Tada supilkite atvėsusį alų.
Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Įsitikinkite, kad tešloje nėra gumuliukų.
Po to į tešlą perkelkite žiedinių kopūstų žiedynus.
Viską kruopščiai išmaišykite, kad daržovės visiškai pasidengtų tešla.
Paimkite gilią keptuvę, įpilkite į ją aliejaus ir ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apkepkite tešloje apvoliotus žiedinius kopūstus, kol jie taps auksinės spalvos.
Galite patiekti su grietine arba aštriu padažu pagal savo skonį.
Rašyti komentarą