Varškėtukus galite gaminti net jei namuose nėra miltų arba jei nusprendėte jų nenaudoti.
Jie būna labai skanūs, su traškia plutele. Patyrusios šeimininkės žino, kokį slaptą produktą pridėti, kad jie būtų tobuli.
Mums reikės kelių ingredientų:
5 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių;
200 g varškės;
1 kiaušinis;
1 valgomasis šaukštas cukraus;
vanilinio cukraus,
kepimo aliejus.
Gaminimas:
Padalykite dribsnius santykiu 20-80 %. Didesnę dalį susmulkinkite trintuvu, o mažesnę dalį naudokite palikite.
Gautus avižinius miltus sumaišykite su varške ir likusiais ingredientais.
Mišinį gerai išmaišykite ir palikite 15 minučių, kad pakiltų.
Suformuokite blynelius, apvoliokite juos avižose ir kepkite ant vidutinės ugnies šiek tiek aliejaus. Keptuvė turi būti įkaitinta.
Rašyti komentarą