Ar vištų kiaušinių tryniai iš tiesų didina cholesterolio koncentraciją kraujyje?

Verdant kiaušinius į puodą įmeskite citrinos griežinėlį - kulinarinė gudrybė, kurią žino nedaugelis.

Kodėl patyrusios šeimininkės, virdamos kiaušinius, į puodą įmeta citrinos griežinėlį - naudingas kulinarinis triukas, kurį žino tik nedaugelis.

Pasirodo, citrinos sultys gali turėti labai teigiamą poveikį.

Jei virdami kiaušinius į indą įmesite citrinos griežinėlį, išvirus kiaušiniams lukštas lengviau nusilups.

Pats kiaušinis liks vientisas.

Kiaušinio lukštas tarsi nuslysta nuo kiaušinio. 

Beje, vietoj citrinos galite naudoti valgomąją sodą.

Tereikia į puodą su verdančiu skysčiu įberti pusę arbatinio šaukštelio geriamosios sodos.

Poveikis bus toks pat.

Lengvai pašalinsite lukštą nuo kiaušinių.

Parengta pagal belnovosti.by

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder