morkų pyragas

Velykinis morkų pyragas

Kokios Velykos be morkų!

Ingredientai:



Gaminimo eiga:

1. Morkas sutarkuoti smulkia trintuve, sudėti į puodą su sviestu ir nuolat maišant troškinti apie 10 - 15 min. Kai morkos suminkštės, nukelti nuo viryklės ir atvėsinti.

2. Atskirame inde išplakti kiaušinius su cukraus pudra ir apelsino žievele ir atsargiai įmaišyti juos į atvėsintas troškintas morkas.

3. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais ir įmašyti juos į kiaušinių - morkų masę. Suberti riešutus ir razinas ir viską gerai išmaišyti.

4. Kepimo formą patepti sviestu, pabarstyti džiuvesėlias ir supilti paruoštą tešlą.

5. Kepti , 175 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje, 40 min. Pyragą atvėsinti, neišimant iš kepimo formos.

6. Puošti tirpintu juoduoju arba baltuoju šokoladu. Skanaus!

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder