Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Padažui:
Grietinėlę sumaišome su majonezu, įtarkuojame česnaką, įspaudžiame citrinos sultis ir įpjaustome krapus ir laiškus, viską išmaišome.
Prieskonius sumaišome su kepimo milteliais, į vištienos sparnelius pilame šlakelį aliejaus ir suberiame prieskonius, išmaigome dedame ant grotelių ir kepame 130C 20 min.
Atidarome sklendes, kol temperatūrą pasieks 220C ir dar kepame 20 min.
Patiekiame su padažu.
Skanaus !
INGREDIENTAI
1 kg.vištienos sparnelių
Druska
Pipirai
Aliejaus
1 a.š. kepimo miltelių
Padažui:
5 v.š. Majonezo
1.5 v.š. neriebios grietinėlės
2 skilt. česnako
Pusės citrinos sulčių
Krapai
Svogūno laiškai
Rašyti komentarą