Tobula tešla koldūnams: tik vienas puodelis slaptojo ingrediento

Vos iš kelių ingredientų pagaminama švelni ir skani tešla.

Puiki kreminė tešla koldūnams ir virtinukams negaminama su vandeniu ar pienu.

Visa minkštos tešlos, kurią galima plonai iškočioti ir vėliau skaniai išvirti, paslaptis - kefyras.

Kefyro tešla koldūnams

Tešla koldūnams be kiaušinių gaunasi labai skani ir minkšta. Šiems koldūnams pagaminti reikia tik kelių ingredientų:

kefyras - 500 ml;

miltai - 650-700 gr;

cukrus - 1 valgomasis šaukštas;

druska - 1 valgomasis šaukštelis;

soda - 0,5 šaukštelio;

šviežių mielių - 15 gr.

Gaminimas:

Pirmiausia šiek tiek pašildykite kefyrą.

Ištirpinkite cukrų, druską ir mieles.

Persijokite reikiamą kiekį miltų ir sumaišykite su soda.

Tada palaipsniui supilkite į kefyrą ir išmaišykite.

Tešla turi būti minkšta ir vientisa.

Kai ji pasieks idealią konsistenciją, tešlą uždenkite ir palikite 20 minučių pastovėti.

Tada padalykite tešlą į keturias dalis, pabarstykite jas trupučiu miltų, iškočiokite ir įdėkite norimą įdarą.

Kiekvieną iš jų galima supjaustyti į 8-12 dalių, priklausomai nuo norimo būsimų koldūnų dydžio.

Į vidų įdėkite norimo įdaro - jis gali būti saldus arba sūrus - ir suformuokite koldūnus.

Jei jie šviežiai pagaminti, virkite 5-7 minutes.

Jei jie iš šaldiklio, virkite, kol bus paruošti.

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder