Tingūs paplotėliai, kurių nereikia formuoti: skaniausių pyragaičių receptas

Sausio 7 d. kulinarinė tinklaraštininkė Liliya Tsvit "YouTube" papasakojo, kaip be didelių pastangų pasigaminti skanius ir purius tinginių pyragus su dešros įdaru ir žolelėmis.

"Pyragai paruošiami labai paprastai, nereikia nieko formuoti, o įdarui tiks šaldytuve palikti produktai, - sakė tinklaraštininkė. - Galite naudoti viską, ką turite: šoninę, sūrį, virtus kiaušinius".

Produktai

  • 250 ml kefyro;
  • 40 ml vandens;
  • 1 šaukštelis cukraus;
  • po 0,5 arb. š. druskos ir sodos;
  • vienas kiaušinis;
  • 240 g miltų.

Įdaras

  • 200 g rūkytos dešros;
  • ryšulėlis krapų;
  • ryšulėlis žaliųjų svogūnų.

Paruošimas

  1. Puode sumaišykite kefyrą ir vandenį, uždėkite ant viryklės ir kaitinkite.
  2. Šiltą kefyrą supilkite į dubenį, įberkite druskos, cukraus ir įmuškite kiaušinį.
  3. Išmaišykite produktus iki vientisos masės. Palaipsniui supilkite miltus ir užminkykite tešlą.
  4. Pabaigoje įmaišykite kepimo sodą. Supjaustykite įdarą ir įmaišykite į tešlą. Išmaišykite.
  5. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi dviem šaukštais paskirstykite tešlą, kad susidarytų paplotėliai.
  6. Kepkite iš abiejų pusių ant mažos ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder