Karamelinis desertas

Skaniausias karamelinis desertas! Nereikės nieko kepti – jį labai lengvai paruošite!

Karameliniai krepšeliai, kurių nereikės kepti. Avižų pagrindas, sūrus karamelės įdaras, uždengtas šokolado sluoksniu - tobulas desertas kiekvienam smaližiui!

Jums reikės:

1 ir 1/2 stiklinės avižų

1 ir 1/2 stiklinės pekano riešutų

1/2 stiklinės sūrių sausainių (pavyzdžiui, pretzel)

8 didelių datulių

2/3 stiklinės kokosų aliejaus

žiupsnelio jūros druskos

1 stiklinės lydytos karamelės

2 stiklinių tirpinto šokolado

jūros druskos patiekimui (nebūtina)

Gaminimas:

PagrindasSutrinkite avižas, pekano riešutus ir sausainius maisto trintuve. Sudėkite datules, kokosų aliejų ir jūros druską - suformuokite minkštą tešlą. Laikykite šaldytuve apie 15-20 minučių. 

Karamelė. Ištirpinkite karamelę ir šokoladą. 

Deserto gaminimas.

Kai deserto pagrindas taps pakankamai standus, įspauskite jį į plastikines keksiukų formeles/formą.

Uždėkite šaukštą ar 2 šaukštus karamelės į centrą ir užliekite šokoladu. Apibarstykite jūros druska (nebūtina).

Laikykite šaldytuve ar šaldiklyje, kol sustings. 

Išimkite iš formelių ir patiekite. 

Skanaus!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder